Ett stort leénde som förgyller resten av detta år!!!!!!!!

visst känns det skönt när man äntligten känner att allt kansle inte är så dumt, och det är så otroligt skönt att ha något att se fram emot. Att längta efter något, både att komma hem till, kanske till måndag nästa vecka. Eftersom att Josefin och Nick då kommer hem. Det ska bli så otrligt skönt att få träffa systern min, öven om tiden går fort känns det när jag tänker efter hur mycket jag saknar henne. Det känns så dumt att erkänna att jag vissa dagar inte ens tänker på hur hon har det. På något sätt är det en del av vardagen, och vardagen den flyter ju på nu av bara farten. Har alltid fullt upp, med skola, träning, jobb, träning, skola och alla dessa nöjen man ska ut på. Ååååå och om det någonsin blir lite tid över är jag så utpumpad så ögonen bara stängs. behöver tändstickor eller något som håller upp dem. hur skulle det se ut?

Nu de senaste 2 veckorna har jag bara gått runt pch lett=) Känns så otroligt skönt, att äntligen klä på sig ett leende som äntligen käns äkta!! Denna dag förgyllde denna vecka, konstigt?! kanske. men hoppet finns och det är det sista som överger oss!!!! Utan hoppet finns det inget att sträva efter. I'll keep up my good work.

Kanske ska jag bli samhällsvetare? Inte visste jag om mina dålda talanger i samhäll? ha! har varit mitt hatämne sedan 7:an. Vilken lättnad och vinst för mig själv. Ett av det bästa på länge!

Ne nu ska jag plocka bort tändstickorna och sluta mina bruna ögon, skänka en tanke till Min Josefin och Nick med, om en vecka står vi och väntar på er på Landvetter, åååå!!!! Längtar såååå!!!!

Tack Hanni för en underbar helg=) önskar att jag hade det där täcket nu och den där mjuka kudden. hooolllla bandooola så skönt!!!! Älskar dig!

Ciao! Imon är det Göteborg och Svenska Mässan, och en tid hos frissören, SEHR SPANNEND!!!!!

Summerizing

my love.. my love.. my love.. my love.. check it out!!! all I want from you is to be my Love!!!!ååå sickken vecka, uppvilad,? jobbat! gjort åt pengarna som jag jobbat ihop, hmmm. inte umgåts med någon av mina stjärnor. men... vad gör man. så gått det går, tur att telefonen finns, annars så. på tal om telefon. japp har så svårt att bestämma vilken jag ska köpa, vilket i-lands problem. nästa pinsamt att, skäms! men lutar åt ericsson z610i, finns rosa blå o svart, hmm gör det ännu svårare att välja, samsung, ja vad hette den. aja tunnaste de har och med slide, grymt snyggg. bara det att det är lite jobbigt att byta märke. ha! jajemän. ne får se om jag kan bestämma mig någongång. Köpte ett par svarta byxor idag och en jäääätte mysig tröja, rea, 50% off bara för att det va två hål i den, men har man en underbar mamma som är finnemang på att sy så finns det inga hinder för mig att köpa den.  ha. är det någon mer än jag som aldrig kollar innan man köper ett klädesplagg om det är handtvätt? tänker aldrig så långt, jag menar jag brukar inte tvätta så ofta, jag vet hur man gör , men hur kul är det. som tur var kunde man tvätta den i maskin, på handtvättsprogram, i tvättpåse. JAA!skönt att komma hem. mamma ville inte va iväg heladagen, men det blev visst så ändå. riktigt kul att shoppas med mamma. (hundtricket?) haha! nee...kom hem, familje middag? JA. problemet va dock att jag inte alls va hungrig, konstigt efter 1 st chailatte, skagen baguett, moccachino... NE.gjorde däremot en otroligt god sallad. mmmumma!!! roccula, sharon, tomat, champinjoner, mango, avokado, paprika,nötter... ååå vad heter de.. aja goda=) tråkigt att jag inte orkade trycka i mig den goda(?) laxen som mamma hade gjort. imon är det lång viterpromenad som gäller, ååå längtar. har inte varit ute o gått på så. förutom idag då, genom alla affärer (haha) vilket träningspassska skriva min uppsats imon med, (6h, eller) fixa naglarna mmmm. och sedan bär det av till
Töråsvägen 2, dressing up for a big party, am I right? ska få träffa min stjärna, Hanni Pie!!! nu ska jag kolla på OC, somnar alltid till det, så mysigt, älskar min säng! eller Josefins säng. varför ha 1 rum när man kan ha 2?

keep it up!!!