Förvånande -Knappt!

27-04-07 YES!


Idag.. ja vilket udnerbart väder det ahr varit idag=D kanon kanon!! skulle plugga en massa idag. Förvånad över min insatts, mmm inte helt dumt inte! Effektiva Johanna here I come!!!!!
Allt jag har kvar att göra till den 14 juni:


1.Projektet (tapetsera, måla fönster/snickerier, göra fotobok, modellen, städa rummet,
2.Miljöuppsats
3.Kemi B slutprov
4.Speech tal 2st
5.Retorik tal 2st
6.Svenska nationellt tal
7.Romanredovisning
8.Psykologi fördjupningsarbete
9.Bild projekt -Kommunhuset
...ja det är väl det, om det in hoppar in något mer såhär i slutet, men det får det inte göra. Det orkar vi inte!
10.STUDENTEN!!!!!!!!!!!!
11.BALEN!!!!!!!!!!!!!!
TJOHOOOOOOOOOOOO!!!!!

12. Jobba hela sommaren förutom v.29. OCH midsommar helgen, för då kommer Josefin och Nick hem, då blir det fest!!! Ska bli så otroligt roligt saknar dem så mycket!


Josefin och Nick
 

Imorgon ska jag vara riktigt duktig. Jag ska gå upp tidigt, (hmmm?) ut o gå så att jag blir riktigt pigg och orkar med hela kvällen. Ska skriva text till bilderna som jag ska ha med i fotoboken med. Sedan ska jag o pappsen åka upp till GrönisHögis vid middag ungefär. Bygga garderoberna. Jag ska måla snickerierna och fönstret. Kanske att jag hinner tapetsera. iiii. så kul det är, eller det kommer bli (hoppas jag)!!
Kvällen imon tillbringas kanske med Carro, vore mysigt äta gott o sitta o prata en massa. Det hela beror på hur mycket jag hinner med att göra på dagen. 

Känner mig genast mycket bättre. Ja faktiskt, verkar ha kolla på läget. Just nu, men vem vet imon ser det kanske annorlunda ut. 

Nu ska jag kika på Alpha Dog, laddade ner den häromdagen. har inte hunnit kolla på den ännu, KONSTIGT?? naee!

Saknar skånskan flickor. Vi har inget liv. Får skapa oss ett efter den 14:e juni. Ser inte ljusare ut just nu!

Keep up the good work! I will!!!!!! 


BIG Comedy!!! Hell YEAH!

Jappp så var det idag dags för Johannas överraskningspresent. Jag, Malin, Kajsa, Jaqueline, Emma och Jennyfer hade plannerat ihop en liten upplevelse för den unga damen som fylde 18 år den 14 februari.. ja ett tag sedan! men men , bättre sent än aldrig som man brukar säga.
som den lilla flickan har försökt att lista ut vad det rär vi ska göra, men tyvärr lyckades du inte klura ut det.
men ingen var att jag skulle plocka upp Jaqueline och Emma i Gvd, sedan skulle vi möta upp Johanna, Malin o Jennyfer i A-torp. vidare till vmo för att träffa Kajsa på Mc.Donalds. Ja det hela gick mkt bra. vi kom i tid till macadonkan prick halv som plannerat. Kajsa kom bara någon minut för sent,men det hade vi ju räknat med med tanke på att hon skulle hem efter skolan innan hon gav sig iväg. Johanna visste fortfarande inte va d vi skulle göra, HAHA, vad kul det är. Hon hade iaf packat badkläderna, konstigt nog var hon den enda med badkläder, och dte märkte hon. uteslutnings metoden användes flitigt, vi skulle inte bada o bowla eller gå på spa. sorry gumman good luck next time=)
Vi körde i våra små bilar tills vi kom till Växjö, denna mysiga lilla "stad" solen lyste klart och det va riktigt varmt. Tänk att vi hittade fram till teaterntorget med. SHit, är lite imponerad av mitt lokalsinne;)
Johanna visste fortfarande inte vad vi skulle göra, det kunde inte bli roligare. Vi gick in i Kristina Nilsson hallen, eller vad den nu hette, kollade på biljetterna vart vi skulle sitta. RAD 1 plats 16-22. JAAAA! första parkett! kan de bli bättre, ne, man får t.o.m en gratis dusch av de som uppträder, häftigt!
17.50. har aldrig sett Johanna panna så närvös och nyfiken av förväntan... ni skulle se hennes hände de skakade som asplöv. =D (där fick jag till det) tsss.
18.00 - Wälkomna ska ni vara. Som ni vet har tyvärr Johan Glans fått förhinder så han kan tyvärr inte medverka i kvällens show, istället har vi med oss Magnus Härrenstam.
NEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAN FAN FAN! Min favorit. uhuuuu. trodde verkligen att det var ett skämt. Nu trodde jag verkligen att allt skulle bli helt totalt misslyckat, Big Comedy- UTAN Johan Glans, Hallå det är ju han jag ville se! men men vad gör man, Magnus var rätt kul sen ändå. han pratade mest om Viagra haha!
Ja visst va det en rolig liten show med komiker som Magnus Härrenstam , Lennie Norman, Babben Larsson, Henrik Schyffert, Adde Malmberg, Ann Westin, André Wickström, Lasse Karlsson, (Johan Glans), David Batra, Håkan Jäder.  --- Sååååå kul! så lyckat allt blev.
Och det kunde inte blivit bättre än va det var. vi, alla flickor satt längst fram, och man kan ju säga att vi var med rätt mycket i deras skämt. -Jag har hört talas om där bakom scenen att det sitter en massa unga fräscha flickor längst fram på första raden. SÅ därför ska jag inte skämta om er. Men shit ni är verkligen unga! HAHAHHA. helatiden. ett nytt skämt. Alla sa ngt. som vi skrattade. kommer ha träningsvärk i ansiktet imorgon.

när vi sedan efter 2h show var färdig skrattade. kurrade magen minst lika mycket som vi hade skrattat, alla tillsammans. med fasa möttes vi av var sin P-bot på rutan. FAN FAN FAN! hur kan man glömma att betala parkeringsavgiften. 800kr till GRATTIS tjejer! haha.. egentligen är jag inte förvånad, det skulle vara lite väl konstigt om kvällen slutade så här bra som den hade börjat.

Därefter gick vi till en Italiensk restaurang, mmm mumma, vad gott! vi hade riktigt trevligt. väntade på maten i 1h iofs. men men. det gick helt ok ändå.

hoppas att du blev nöjd med din present Johanna. Jag hade iaf riktigt roligt, de andra med, och det så ut som att du med hade det.

förresten Kajsa, Jönköpings skylten var PRECIS till höger vid första skylten =D vi såg den när vi körde ut, men man ska ju alltid ta dte säkra före det osäkra.

En lång dag, en underbar dag, med salskrivning och trevligt sällskap.
Tack flickor. Nu vet jag vd jag ska önska mig när jag fyller år. förresten- Magnus Betnér är rätt rolig;)

Plugg plugg plugg, det är det som väntar mig de sista 6 veckorna nu som är kvar av skolan. Jobigt, men lite kul???
Jodå. imon ska jah plugga.
--o en sak. Jag är inte sur!

God Natt ! Over and ute.....//JO