Blåmärken. -Ne, bara blåbärsmärken.

Eklundshovsvägen 11. Här bor jag om 3 dagar.




Nu ska jag äta blåbär med mjölk. Jag mamma och Assa o CIta va ute 1h och plockade 10l. Som hundarna åt. Men Assa va så smart så hon började äta direkt ur hinken. Latmasken själv.









PUH!

Har varit ute i det vackra vädret med mina små pyren.

AND now.....packing.
Det var mer att packa än vad jag anat.. sheeeiiit. tråkigt är det med.. Tur att vi har musiken och kaffe.

You love glow and I love pearl

Snurreboll;)

Många tankar som flyger och far runt. Snurreboll, virrig. Jag borde packa. Jag borde rensa mitt rum. Igen. Jag ska ringa lägenheten, jag ska fixa med allt inför skolstarten. Imon är det dags att ta tag i allt. Sätter klockan på tidigt, hoppas jag kommer upp.

Vissa saker är ibland så självklara, varför blundar jag? Det är slut med det. Ärlighet varar längst! Va inte förvånad. Svälj stoltheten och stryk ett streck över allt. Så är det man gör, visst. Spelet är över och jag är stolt!

Fick träffa min kära vän Tinii idag. Kändes väldigt skönt. Lycka till i Barca, du är duktig!

Jag trivs så bra med dig. Är det något som luktar så är det jag;). Du lyssnar, du bryr dig, du är uppskattad. Tack!


Nu ska jag hänga lite tvätt, sen är det drömmen som gäller.


FEST!

Hemma från jobbet. Vilken underbar morgon, spindelnät överallt, dagg, solens strålar. underbart! Jag ska börja gå upp tidigt varje morgon för att kunna njuta av den vackra hösten, som faktiskt är här.. =)

Nu åker jag till Grönahög och Logen för att förbereda kvällen.
Sen hem igen för att jobba 5h. Sen jädrans är det klackarna i taket.

CIAOOO!!!

en vecka....=)

första dagen, 2 veckor kvar.Ah!

Igår åkte jag och syster till stugan. Alltid kan man slappna av där. Promenera i skogen med busungarna, luffsa runt i trädgården sitta inne och mysa vid spisen med en kopp te. mmm Njuta av livet.

Idag blev en 1/2 effektiv dag. Morgontur i vår skog, med påhälsning av 2 rådjur. Fina de är.
Lite fix i trädgården mellan skurarna och sen hemfär för en kvälls jobb. Ska jobab ons, tor lör och sön. Bra att få ihop lite nu när studierna börjar om BARA 2 veckor. Tänk att jag ska flytta. Puh. tanken känns overklig och otroligt avlägsen. Men ack så nääära. Jag hoppas och hoppas att jag kommer ÄLSKA DET!

Ögonen börjar hänga känner jag nu. Kanske att en säng hade varit på sin plats? why not?


 

Ibland förundras man av människors beteende. Att finnas där ... och sen ... inte finnas där? Borde jag förvånas. well well. Det är ju bara livet. And I'm getting used to it, I'm learning. snart är det min tur att sätta ner foten. BAANG!!! Or is it just a game? Who decides the rules? Is it me or is it You?




crack the bottle now?

Yes!!! Time to celebrate. Is this the special occation? Oh yes. My sister and Nick is here, Im moving, can it get any better?

Kräftparty avklarat för i år, det första åtmistonde.

Igår såg jag en underbart bra feelgood feeelm. The Ugly truth. Rekommenderas högt!
Imon ska det fixas.

nu ska det sovas=D

Saknar mina vänner!

Ibland finns lösningen runt hörnet...

Idag hade jag turen, idag fick jag veta att jag har tak över huvudet åtminstonde minst 1 månad frammåt i höst. Vilekn lättnad, stenen har släppt från mina axlar. Min kompis Zofies klasskompis i Uppsala har precis köpt en lägenhet, en 4:a. Och jag har ett rum där. ISNT IT WONDERFULL?? Oh yes it is;) Tjejen har lika fint namn som jag, hon är riktigt trevlig. Kändes som jag pratade med en tjej jag känt hela livet. Det här kommer ordna sig. Ibland finns lösningen precis runt hörnet;)

Nu kan jag pusta ut. Nu kan jag i lugn och ro leta reda på en fin och trevlig lägenhet som JAG kommer älska!

TACK FÖR ATT DET FINNS UNDERBARA ÖPPENHJÄRTLIGA MÄNNISKOR!!!!!

(hoppas de gillar mig bara!?!)

Imon är det upp till bevis. Har Johanna skött sina tänder? Sen IKEA och fix o trix i Grönahög. Samt KRÄFTSKIVA=D


Norgeresa antagningsbesked.. bostadlös..


Chocking news. Johanna ska flytta. Johanna ska flytta. Johanna ska flytta norrut, närmare bestämt Uppsala. Johanna är rädd, Johanna är spänd av förväntan. Johanna kan inte sova på nätterna. Johanna gillar inte känslan att va mittemellan 2 världar, mitt mellan ett stadigt liv och en ny start. Johanna vet inte om hon ska skratta eller gråta. Johanna vill inte ha det likadant som Malmö starten.

Johanna kommer klara denna flytt. Johanna har Karin. Johanna kommer älska Uppsala och hon kommer hitta en lägenhet eller ett studentrum.
Men Johanna känner sig lånt ifrån en lösning. Finns min bostad där runt hörnet?

MEN fy fan va jag är glad!
Det är så mycket att fixa. Sitter vid datorn dygnetrunt. Ringer i telefonen dygnet runt,blandar ihop allt med allt. Det finns 13 nationer att välja mellan. 13 nationer som kräver en avgift på minst 300kr. För att få bostad genom en nation måste man va med i nationen. Vilken ska man välja? Vilken är bäst? Vilken kommer jag få bostad i? PUH! Ringer ringer och känner mig som en idiot som inte fattar vad en del pratar om. Varför ska det va så konstigt? Varför är det så svårt?

JAG VILL HA EN LÄGENHET NU. Jag vill flytta upp mina saker, komma iordning. Få ordning på livet och känna stabilitet för 5år frammåt.

Det pirrar i magen, det spritter i benen, men jag kan inte springa av mig all glädje, Jag måste sitta och bevaka, bevaka och bevaka.

Varför ringer det inte någon? Varför får jag inget mail? Jag har skickat 1000-tals.
 

Later..