Feeling good!

Helgen som var va underbar! Jobbar på dagarna o njuter på helgerna. H.C va spännande och intressant. Förvånansvärt bra musik som höjde stämningen väl. Goa tjejer, vita lögner och tjo va vi dansade in i det sista. Då portarna stängdes gjorde vi sällskap med alla de ettriga små knotten. Fy ända in i baljan va de ska hålla på. 
Gnosjö väntade med härligt sällskap, förlåt för att jag somnade tvärt.

Lördagen spenderades i solen med Annie, underbar frulle och därefter lite häng med mor vid sjön. Somnade i brassestolen vilket resulterade i en härlig bränna. Härligt! Det är sommar det.
Inget bad inte med det tog vi igen dagen efter.
Kvällen kom men tog slut lika fort kändes det som, det är väl så när man har roligt. Som man brukar säga.
Den efterlängtade 20-års festen var här. Dagen D, den 27 juni. Ojojoj, vilken fest. Trevliga folk god och framförallt BILLIG dricka. Som de hade fixat och donat de kära 20-åringarna TACK för kalaset.
Kvällen slutade i Bosebo och jag fick ännu ett trevligt sovsällskap denna kväll bestående av älskade F2!!!!!

Glada va alla dagen efter, likaså solen som log så strålande fint på den klarblå himlen. Inte ett moln så långt ögat nådde, så vi packade snabbt ihop och styrde kosan mot Bolmen där en heldag med Sol, bad, vattenskidor, skoter-åkande, fotboll, båt-åkande och härligt sällskap fyllde schemat. Livskvalité är vad jag kallar detta!

Veckan nu består av Jobb ända till fredag. Mys med F2 o Kaj i mon, lite träning ska vi klämma in. Sen lämnar jag Little-Land's småskogar och bosätter mig i Ängelholm samt Lund ända till Söndag. Ska bli underbart att umgås med Ebba och träffa klasskompisarna på Lördag. LÄNGTAR!


Älskar allt just nu!!!!!! 

-Nina Simone- Feeling good!

Birds Flyin High
You know how I feel
Sun in the sky
You know how I feel
Breeze driftin' on by
You know how I feel
It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good

x-tra skönt!

Vissa dagar är underbara. Denna dag har varit en sådan dag, helt underbar! Börja jobba kl.07.30 känns otroligt mycket bättre än 07.00. Känns som jag fick sova minst 3h till. Skönt! Dagen innehöll X-tra arbete = många promenader, underhållande för de äldre. Runt sjön bar det av, vacker vackert. Underbart vackert. Planering för eftermiddagens stationer, som var mkt uppskattade. Lek-tant är kul o vara ibland. 

Fick finbesök efter 18 idag. Mina 2 Reftele-solstrålar kom med fika innehållande ost, frukt och bäst av allt deras närvaro. Ni är underbara!
Gav oss iväg ut på landet och hittade den perfekta platsen där solens strålar fick förgylla de vackra kullarna längst. Mitt i en fårahage, (utan får) njöt vi igenom heeela vackra torsdagskvällen tills solens strålar slutade stråla genom tallarna och granarnas grenar. 

Hemma gjorde jag o D i ordning kvällsmat till I kom hem. Vitlöks-marinerade lax o räkspett. Mumma!!


Arbetet väntar i mon dock bara till 15. Därefter ska jag försöka få lite färg på mina sparris-vita armar. ;)
BADADE i går WOW... schweinkallt!!!!!

Helgen kommer bli perfekt, ledighet värvad med fest på H.C (Florens re-union) och 20-årsfest. Meee likieee!

PUSS

puck You Im free.

GALEN! GALET PINSAMT!

Jag försov mig idag. Kommer inte ens ihåg när jag stängde av mobilen när den ringde. Då är det kris, STOR kris!
SKÄRPNING Petson!

I mon är jag leeeeeeeedig. Dagen ska spenderas väldigt effektivt i solen, ska bli underbart härligt med underbara Annie.

Aaaaj. FANFAN. Just nu skaffade jag mig ett enormt köttsår på armbågen. Skulle hoppa upp lite i sängen och tog i allt vad jag orkade och rev mig på spikmattan som ligger här bredvid. Sheiiitans va ont det gjorde! Rivmärken gör skit-ont!

Jag vill så gärna va på Peace and Love festivalen denna vecka. varför är allt roligt då man jobbar? 
Ska inte hänga läpp helgen är helt ledig och det är jag enormt glad över! FÖR på fredag mjukstartar vi med Saloon på High Chaparall. (premiär för oss) Lördag är det dags för den stora 20års festen=D woho. Det kommer bli en bra helg!

Nu kallar jonte ännu en gång. 

NATT!!! 

Blir galen, det som inte rör dig ska du skita i.  Klarar inte av folk som öppnar käften utan att ha tagit reda på sann fakta. MIND YOUR OWN BUSINESS!!!!!!!AND PUCK YOU! 
Har såndan lust att konfrontera men borde jag? 



Midzummer mit Kranz.

Jaaaa!!! Nu är vi äntligen framme vid den härligaste och finaste traditionen i Sverige. MIDSOMMAR!
Jag har gjort en superfin krans som skall pryda mitt huvud imorgon. Men först är det jobb som hägrar, 08.00-15.00.
Sen bär det av till Grönahög. Där väntar familjen, grannar och massa massa god mat. Ska njuta utav bara den=D

Midsommardagen är det jobb till 15.30. Sen bär det av till Halmstad. Tjohoo. Och tuuut tuuut. Jag o Sofie tar bilen. Härligt. 
Min andra hälft är hemma i Sverige med, UNDERBART! Kan det bli mer underbart???

Ne nu skriker Johnte i örat på mig.. SOOOOV!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA! KRAM!!!!!!

S.H.H.

Helgen var fantastisk. Har haft min vecka ledigt och nu är jobbet i full gång, kan man säga.
Som en överraskning gjorde jag klart Engelskan så nu är snittet höjt en aning. Får se om det må räcka. 

-Eleven hon blev överlycklig av betyget läraren inte lika glad då han fick en fet P-BOT som tack att han offrat sin första semesterdag=D


Lekte Robin Hood i skogen idag. VIsst ser det lätt ut att skjuta, men det var det inte. Skulle aldrig våga skjuta ett äpple på någons huvud. 

Nu är det dags för dagens skratt. Summer heights High, here we gooo.

Something is going on inside of me, don't know what to do or how to handel it. When you're not letting yourself admit it, it's even harder to cope with the fact that its true. How can this be? How can this really be happening to me?

From JP with love


färdig.

Äntligen färdig med skolan. Bara att lämna in allt.

Dagen till ära spenderades med Kusin Frida. Tog bilen till Borås och kikade runt i affärer. Bikini inköp och underkläder. Alltid lika roligt att inhandla. Dagen avslutades med Sushi, jammjamm.

Hemma väntade Ida och Lina som redan hade gasen i botten. Som vi skrattade.

I mon är det Grönahög som gäller, ska även till Gällstad och kolla saker till ny rummet. Haglunds har utförsäljning, härligt. Får se om vi lyckas fynda;)

Tillskillnad från gårdagen står John Blund och knackar på dörren. Tror jag ska släppa in honom.

Så natti natt! 

<3 

Blandad.sugen.trött.

efter lite utbildning och jobb i gislaved kom jag hem och möttes av en glad mor som var i full gång med tapetseringen. Och det fanns såklart inte mycket mer att göra. På med målarbyxorna och in i leken. Först nu klockan halv 1 är vi färdiga. Skönt det, kände hur tålamodet började brista. Inte konstigt dock, när man vet att man kunde haft det trevligt med lite vin drickandet, tjöt om massa roligheter. 
Well. well. Det kommer fler tillfällen. Redan i helgen. 
Imon SKA jag bli klar med engelskan. Eventuellt hänga med Frida till Borås=D Imon kväll är det middag hos Engelskmännen. VIN, garanterat!!!=) tjohoo. massa skratt och galenskaper med.
Lördag är det shopping och på eftermiddagen hägrar U-hamn. DÄR ska vvi fira. Mousserande vin och rosé. Gott?? Kanske;)

-Inte alls trött och sugen på att sova. Tråkigt. Varför kan man inte få vara uppe dygnet runt. Vore mycket roligare. Jag vill inte sova bort mitt liv. Jag vill va VAKEN!!!!!!!!!

Natti;)

for someone special;)

 

 

 

I BEG YOU PARDON!!! HERE IT IS;)


FLORENS w 5 fina flickor! Kan det bli bättre?

Denna helg har varit så otroligt underbar och väl behövd. Det finns inga ord som kan beskriva hur bra vi har haft det, hur god mat vi har ätit, hur gott vin vi har druckit, hur gott kaffe vi med har druckit, eller hur jädrans kul vi har haft det från kl 04.00 fredag------>02.00 tisdag morgon.

Kurt-Jesus. Kent-Jesus. Jag associerar allt med SEX. Massa skratt. Lite mer skratt. Vi sov inte en ända minut, inte ens en liten powernap, stackars TT. 

Nu kommer huvudvärken sakta smygandes. Jag känner att det rycker i tarmen. Det är inte bra detta. Det är inte bra att utsätta sig för sådana här roligheter för när man kommer hem längtar man så enormt mycket tillbaka så att de rycker i hela kroppen. Ser någon mig just precis nu tror de att jag får 1000 000 kW genom kroppen. Jag kommer rycka tills mina vänner återfinner sig på denna breddgrad jag befinner mig på. En del av mig kommer alltid att rycka extra mycket, just efter Italien och Florens. Jag älskade det innan jag åkte. Och om jag älskade det då... Vad gör jag då nu?

Inga ord kan beskriva de tillräckligt bra. Så jag ska inte ens försöka. Jag låter det förbli ett fint minne, hade jag försökt hade jag förstört mer än vad jag hade förgyllt;)



 

5/6-8/6 JAAA!

Som jag har saknat, som jag har längtat, som jag har laddat efter denna helg. OCH NU ÄR DEN HÄR!!!!!!! Imorgon kl 04.30 åker JAG THERÈSE OCH ANNIE till våra små älsklingar i FLORENS!!!!!!!!!!!!!!!

Helgen kommer bestå av GOD MAT (den ser jag mest fram emot;) haha), gott vin, överraskning för TT som fyller 20, FEST och massa massa mer! 

MEN... först ska jag:

-tvätta de sista kläderna
-skriva lite engelska
-RÖSTA!!! (vad fasen ska jag rösta då, borde sätta mig in i det lite mer, hinner jag det???)  vilken cliff-hanger
-åka till jkpg för redovisning av projektet
-åka till Skövde och hämta IDA 
-hämta Annie och sova hos TT!!!!

JAA! sen är det FREDAG DEN 5 JUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!! JIPPPIEEEEE!!!!!

Trevlig helg på er ALLA!!