Min hjärna har tagit sommarlov!

Helgen oj oj.. 40 års festen var dunder kul. ALLA dansade. ALLA! 18-70 åringar, bugg, höftsvingar, house, disco, 50-90-talets ljuva bitar. Mojitos, GT, öl, whiskey, beylies, vin, champagne, lite vurpor hit o dit, födelsedagssång, tal i massor, nationaldagssång, o hola bandola. TACK!
VM VM VM feber. Som prinsen ridandes på sin vita fagra häst kom den o rädda denna lördag. Och äntligen är det lördag. Veckan har bestått av sömnlösa nätter och konstant hostande. Sittandes upp har jag försökt få några timmars sömn, men de går enkelt summera på en hand. Konstigt nog är jag inte alls så trött. Lördagen väcktes jag av Josefins stämma. Med glatt humör pratade hon på om bröllop och sommarplaner och jag försökte hänga med i svängarna och kloka svar. Efter det kunde jag inte sova. Så det var den bästa väckningen jag kunde få. Älskade syster. Upp o hoppa Hannispannis!
Dagen har varit lite motig till en början. Orkanvidanr, näst in på. Känns som all kraft är borta, urladdad, orkar inte plugga mer nu. Min kroppa har tagit sommarlov, min hjärna har tagit sommarlov, ALLA har tagit sommarlov.
1 vecka kvar sen åker jag hem till Hestra. Eller, jaaa, till BARCELONA!!!!!!! Tjohoooooo!!!
Nu ska jag ta igen några timmars sömn.
Laddade hem filmen It's complicated. HAHA! Super skoj film:)
G'natt!