Lönt o sova?/OMBOKADE PLANER!!

Klockan är 00.34 och jag ska upp vid 04.30 dvs om 4h.. ahhh
Pluggar på min debatt som ska va på torsdag. 60 sidor ska jag läsa som är kommentarer på en text på ett antal sidor. och jag har läst kansk 30s. Man ska ta ut ett positivt och ett negativt påstående. Japp färdig. 
-Behöver inte läsa allt om man inte hinner/orkar. HAHA va är det för inställning???

Om ingen har missat det så hade vi jordbävning i skåne. Vaknade inte av det dock, men av att Ena ringde o väckt emig vid halv 7. Jag trodde klockan va mkt mer och spelade som om jag varit vaken länge. HAHA
-Ena bara: Ehhhhh är du vaken???
-Eh ne men nu är jag det=)
-Åhhhh det är jordbävning
-VAAAHH?? NU?? Men jag känner inget.

STackars gumman, glasen hade skramlat och sängen gungat. herregud. sötis

Dagen har varit mkt bra. Föreläsning Genus och Estetik -Intressant
Matlagning -stek o klyftpotatis

OKEJ. OMBOKADE PLANER vs OMBOKAT PLAN....
Josefin ringde nyss. Deras plan hade gått sönder i starten så de fick stanna. Nu sitter de fast i Bangkok och kommer inte till sverige förrens 12 på natten imon. Så det blir inte ngt Köpenhamn för mig/oss =( snyft!
Tur att planet inte hann att lyfta iaf. Kunde gått riktigt illa det där!!

Får plugga under dagen imon då så får vi umgås på torsdag före mitt seminarie och efter=) blir ju bra det med!

Ne nu ska jag NANA!! natti natt!

Pussokram

Julmiddag.MAGSJUKA.Ida på besök<3

Julmiddagen i helgen på Sjömagasinet var helt underbart. Mat när den är som BÄST, pinsamt nog var det så gott att jag inte fick ner en endaste bit av det varma på julbordet. Men lite lisalamalta och Ost gick fin fint. Vin, Champagne, Irish coffe, Portvin, Grappa, Mojito, rosa champagne... dricka-listan kan bli lång=)
Utgång=Bliz riktigt trevligt med hela gänget, självklart skulle jag skojsa till det hela med mina tricks och konster (pinsamt:S)

Avenyn=omöjlig att komma in på. 25 överallt. (i Malmö kan man flörta sig in iaf;) haha)
Åkte hem till Hotel Gothia Towers. Och vidare till "heaven 23" Satt där lite och snackade, tills de stängdes. Sängen kl2?? NEJ! Jag o Hanni åkte taxi till Avenyn igen, vi skulle bara in ngnstans. Men det gick fortfarande inte bra. Hotellsängen va riktigt skön sen vill jag lova. Fridis låg vaken, förkyld och dan. Somnade tillslut=)

 

FRULLE på hotellet, smaskens. Förste en redigt go dusch. Älskar hotell ibland!!

Nog om detta. BÄSTA JULBORDET EVER klart värt vad det kostade. HAHA. Vilken personalfest. Älska mitt jobb!



Fick hopppa in på August en dag eftersom att alla ligger i magsjuka och halsfluss. Jag och Johanna jobbade och såklat våran Björn. Gick kanon! Älskar min Hannipanni!

Kom inte undan Magsjukan dock. Malmö på Tisdagen. Morgon 10.00 ifrån s-stenar. Föreläsning 13.15-16. Friskis och Sinning19.00. Trodde jag glömt gymkortet hemma. och fick en specialare. Cyklarde i stress till F&S 4min ist för 10min, bara för att hinna=D haha. Hann cykla i 10 min sen kände jag magen börja ge ifrån sig lite ljud. Och ju längre in på passet vi kom dessto sämre mådde jag. -Kan ju inte spy här. Nee det går inte. Jag kunde heller inte bara avbryta och lämna salen. Cyklade hela passet lite lätt, trodde varje sekund att jag skulle spy ner personen framför mig.
ÄNTLIGEN SLUT.... rusade ut. cyklade hem.. in på toan och resten kan listas ut....

Sängen i 2 dagar med feber och sånt kul, men nu mår jag bra.

Väntar på Ida som ska komma ner över helgen=D jaaaa! Stackarn, kör 4-5h. Men jag har förberett mat till henne och mig, så det blir bra! 

Om 6 dagar kommer Josefin och Nick=D jaaaa!

Nu är det IDOL och massa mys!! PUSSPUSS

JAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Hade helt glömt bort att kolla antagningen till VÅREN2009!!!! Kikade precis. Hjärtat satt i halsgropen kan jag lova. Det visade sig att jag har blivit antagen till alla mina första val!!!!!! våren är räddad. 
  1. Tecking -svarta och vita tekniker 7,5hp i Jönköping =D
  2. Arkitekturhistoria är jag reserv 3 på (är bara 5 antagna så vi får se hur det går)
  3. Design och konsumtion i Borås 15hp (distans) 
  4. Industriell design 7,5hp i Jönköping.
  5. + att jag ska plugga upp 4 betyg med. Full sula!
Nummer 1 ska jag definitivt tacka ja till., hoppas på Arkitekturhistoria med. Ska nog prova på de andra med, se hur de verkar. Blir nog toppen. Är väligt nyfiken på nummer 3 i Borås. Den är ju på distans så kanske klarar av den med. Bo hemma och jobba ihop lite pengar. har även fått jobb på Hestragården, skönt att ha ett nära jobb. Kul är det med. 

Ne nu ska jag sova. 
Ska skriva om helgen med i Göteborg. Julbordet med jobbet på den underbara restaurangen Sjömagasinet=D

NATTI!





3Bitches.SMS-apparat.

Onsdagen gick i festen tecken. Under dagen tändade jag mitt lilla rum. Cyklade till marknaden och köpte tokt billiga grönsaker :D älskar marknaden. 
Lagade massa go mat och cyklade sen till F&S för ett spinningpass. Denna dag gick det kanon, min ledare är super duktig och peppande. Hela salen var fylld idag, tok varmt blev det, men så otroligt härligt att se alla kämpa. Alla skriker och peppar varandra. Fast om jag ska va ärlig föredrar jag volleyboll träningarna i Hestra, de är mycket roligare=D 

Kom hem och fick göra iordning mig på 30 min innan vännerna kom. Korkade upp Bag&Boxen och partymusklerna satte direkt igång och jobba. Idag var det kåren "SMUTS" kallades det. Kom dit runt midnatt-snåret och mötte up lite annat folk. Härligt att dansa av sig en massa energi!!! Träffade en massa killar hemifrån Hestra. Kul!! Alla hänger i Malmö vettni, det är där det händer;) haha!



Majisen sov hos mig och galet nog höll en taxi chaufför på att lura av oss 150kr när taxan ska ligga på 79kr. IDIOT. fick priset till 90kr, helt ok.

Denna kväll va helt galen, shit säger jag bara. Ska inte nämna ngt pga olika skjäl.

Föreläsningen vid 13 idag var midre kul, massa massa massa historia och mkt att skriva och mitt huvud funkade inte så bra idag, pga all vinkonsumtion kvällen innan. hehe.

Pappsen kom lagom och hämtade mig när jag slutade. Lotsade honom in till central stationen, han har vatt i tyskland en vecka så det passade utmärkt att åka hem med honom. 

Härligt att komma hem. Assa SKREEEK av glädje och Cita med. Älskar mina hundar, de är UNDERBARA!!!!!!! Mamma hade gjort världens godaste kantarell soppa, lyx=D


Ne nu ska jag sova NATTI! Imon blire julstädning med mor=)
PUSSoKRAM

Denna natt ännu en till..

Kan fortfarande inte sova.. börjar bli lite orolig här. va är det för fel på mig??
Sömntabletter ngn??

Denna regniga dag slutade i solsken=D kom hem och gjorde ett litet besök hos Ena. Pratade igenom helgen, hon har varit i sthlm med klassen. Hon är så go, alltid glad och positvi=D tack älskling!!

Cyklade i motvind, men dock inget regn, till F&S. Kom in just in time för mitt 60min spinningpass. Lyckas alltid gå på samma tränares pass. Hon ä r grym, 40år kanske och cyklar som bara den. Jag önskar jag kunde hålla samma tempo. Kommer kanske;) Blev extra överraskad idag då jag märkte att min klasskompis hade börjat jobba i receptionen, hann inte prata med henne tyvärr. Tar vi nästa gång=D
Bidde lite styrketräning efter med, jag har nu fått det bekräftat att jag har 0 och då menar jag NOLL muskler. Tråkig insikt när man ser alla knuttar springa runt och lyfta 100kg hur lätt som helst. Men vem vet, de har väl inget annat för sig än att gå där dagarna i ända. haha!!!! Såg att "House" hade börjat på 4:an och blev då påmind om vad klockan va, shit! Tiden går så fort när man tränar. cyklade hem fort fort, läskigt att cykla ensam när det är mörkt. Speciellt när man vet att folk går runt och skjuter varandra i fötterna hejvilt bara några kvarter bort ifrån där jag bor. Ne nu ska jag inte skrämmas här. Det är lugnt. Vem hade satt ett studenthus i Rosengård om det hade varit något att vara orolig för. Det är ju skillnad på att vara smart och inte vara det. SMART VA??

Kan inte lägga ifrån mig min bok,, riktigt svårt. Den är så rörande och helt otroligt skriven. Läser den engelska varianten med, eftersom att den svenska inte fanns tillgänglig på biblioteket. 

Well well, SOVA kanske?
Ska försöka räkna lite får. Värsta är då att jag börjar se rävar som hoppar efter fåren och vill äta upp dem. (skratta inte!!!!!) var livrädd för rävar när jag var liten. Börjar bli bättre, nu tycker jag bara att de är Äckliga!
Räkna baklänges kan med fungera. Ngt tips?? 

Orsaker till sömnbrist kan vara: 
1.oroligheter...   NEJ
2.äter innan läggdags?  JA
3.tränar för nära läggdags?  JA?
4.nattuggla?? JAPP
5.Sover förlänge? JAPP
4/5 möjliga. HAHA!!

Ne stäng av datorn nu Johanna. Måste bara nämna att jag ÄLSKAR min underbara dator. Så fin den ÄÄÄRR!!!!

GONATT, nu släcker jag lampan, stänger ner skärmen och börjar räkna får...hoppas rävarna håller sig borta!!!!!=D




Väckt av Vaktmästarn!

Sitter just nu vid frukostbordet, och klockan är 12. dålig stil, men jag somnade inte förrän 3 i natt. Blir galen på mig själv. I kväll ska det bli andra bullar!!! Ska iväg på föreläsning snart, och det regnar ute=( 
Ska på spinning idag iaf något vettigt. behöver verkligen det, hade inga krafter till träning igår. Istället kollade jag på en film "My Best Friends Girl" as kul!!!!!

På onsdag blir det utgång med flickorna, kåren blir det denna gång. Trevligt
Ska hem på torsdag, pappa kommer och plockar upp mig eftersom han har varit i Tyskland en vecka nu och då kör han förbi Malmö. Helt perfekt=) Lite dotter och far tid i bilen, var ett tag sedan.

Förresten blev väckt av vaktmästaren kl 8 idag. Han ringde, och jag trodde det va alarmet som ringde, höll på att stänga av. HAHA. och så stod det Dolt nummer. OOOPPS! Jahg med min groggy röst, lät som jag hade festat i 4 veckor konstat, nästan på. Försökte iaf låta som jag hade varit vaken flera timmar. 
-Hejsan Detta va Stefan, tänkte kolla hur allt går med din TV?
-öhhh, TV??? Jo ja just det, den började funka igår.
- jasså så bra, då river vi den lappen också. Ha en bra dag=D
sådär klämcheck o gla.. ÅÅHHH! 
Jag somnade om och trodde jag frömt allt!

I helgen blir det massa aktiviteter, ser mest fram emot att umgås med familjen på Fredag. Härligt. Ida och Daniel skulle visst komma med. Ska hälsa på farmor och Levi tänkte jag med. Och sen är det Julöverraskning med August P på Lördag, en tripp till GBG och övernattning där, trevligt=D

Neepp nu ska jag "get dressed for succés" ;)

See YA!




Helgens bravader!

Denna helg har varit som en godispåse, fylld med massa smarriga karameller. Hade föreläsning på fredag och därefter mötte jag upp Martina vid centralen. Och eftersom att hon är en lika stor SUSHI älskare så var det där vi hamnade. Hade massa massa att prata om, och maten va såå god. Köptes in lite vindruvor samt ost och så klart lite vin. Begav oss hem och korkde upp. Skrattade på bra och efter att vi lyssnat på musik kunde vi inte stå emot frestelsen att ge oss ut bland alla andra festprissar denna fredag kväll. Dock innebar detta ett KATASTROF val. Möttes av bitchiga, små flickor i kön som bara ville skapa bråk. (skrattade ihjäl mig innombords, vilka töntar). Väl inne märkte vi hur små alla var. inte en kotte över 19 kändes det som. jajaa, man lär sig av sina misstag. INGET KB på en fredag. 

Lördagen spenderades med ett besök i stan. Lite shopping och fika. Mysmys. Kollade på film och sen va det dags att ta på sig partydräkten igen. In till Lilla Torg, där vi satt på Yellow Mellow, trots att kvoten av 20åringar redan var fylld va vakten snäll och släppte in oss. Där väntade Maja med syster och andra vänner, riktigt trevligt!!
Vidare traskade vi till ngn bar. Vakten såg misstänksam ut och ställde den klassiska frågan :- Och Hur gammal är du?
Jag tänkte efter riktigt noga.., hmm undra vad som är bäst, säga min riktiga ålder eller dra till med något snyggt. jaaa, jag drog till med ngt snyggt. -24, utropade jag högt! utan att stanna klev jag med stora kliv in och mannen gick på denna lögn=) härligt när man får välja ålder själv=D Eller hur?
Bidde lite drinkar och vin där inne och en och annan dans, nejdå här är vi inte påverkade av rusets dryck. Staplade vidare till Buddah, eller snubblade vidare. De hade stängt entreen, men vakten "-ska se vad jag kan göra"  jag och Martina följde efter, ställde oss i kön. Men är man student så vill man inte betala i onödan??!?! Så där slank vi emellan. HAHA! -Destination---> DANSGOLVET! Så kul det är att dansa!!! Sen var det hemfärd och vi fick vänta 30min på bussen, det var SVIN kallt!!!!



Mitt högra pekfinger är större än det vänstra. Har nog råkat stuka det??!! HAHA!
Vilken kväll!!!!
Vilken helg!!

Vaknade med lagom huvudvärk. Film hela dagen och ett ledsamt avsked till min kära Martina!!! TACKTACK!

Idag blir det studier och F&S puh! Kan jag behöva efter denna helg. EN sån kick!  Ska läsa min underbara bok med av Khaled Hosseini "A Thousand Splendid Suns" riktigt bra. Läs "The Kite Runner" av honom med. Jag grät när jag läste den. 

 

 

 

Väntar på vaktmästaren osm ska fixa min TV. Råkade stöta emot den när jag städade och nu funkar den inte. Har prövat allt men ICKE!!!!

 

Ha en underbar dag! 

KRAM