Bortglömd?

Lovely. vaknade glad för at solen sken. Fixade lite musik på datorn, körde ett pass pilates. Vilken skillnad det gör. Jag rekommenderar starkt att prova på det minst en vecka, man blir nästan beroede.
Åt en redig frukost och åkte sen ner med Josefin och Nick föra att spela beach med alla andra som idag blev klara med sina examen. Åkte först till apoteket för att köpa lösbara fibrer till mig, hoppas att de hjälper. Man ska blanda 2 tsk pulver med i prnicip vad som helst, 2ggr om dagen. sen återstår det att se ifall jag blir bättre eller inte. Tur att man har två läkare som kan dignostisera en. =)
Träffade på Wyong och Nick, den jäveln skrämde livet ur mig. Spelade lite med dem, de var kassa. Jag och Nick förloraed och Wyong och Nick G vann. FUCK! Skyller allt på Nick, han hade aldrig spelat förrut.

De flesta som har gjort klart examsen var nere på stranden så det blev lite sol o bad samt ännu mer beach. Fattar inte hur folket som bor i ett sommarland men beachen som granne är så himla dåligar på Beachvolleyball??? Det gjorde de inte själva heller iofs. ;) men det är väl bara surfing i deras huvuden.
Josefin och Nick åkte för att köpa saker inför resan, medan jag stannade kvar lite på stranden, orkade inte åka bil och lyssna på en massa medicin prat (sorry). Meningen var att de skulle hämta mig efter en timme.. Klockan blev fyra, och då kom Tor och Lars ner. Vi gick och badade, simmade lite. Haha. Tor tyckte att jag hade fin teknink. Tack Martina;P Härligt var det att simma, även om det bara blev fyra längder.
Klockan blev 5, nu kändes det lite konstigt, hmmm, hon sa bara en timma. Aja de hittade säkert något annat de behövde, täknte jag. Klockan blev halv 6... ne Nu började det bli lite kallt för att ligga i bikini (även fast att det var hyfsat varmt ändå). Klädde på mig lite och satte mig med handduken runt mig. Kändes som folk började titta. Hahah.. det kom tom fram en kille och frågade ifall jag var där ensam. SOm svar: -Nej jag väntar på min syster.
Snällt att fråga, men det visade sig att jag väntade förjäves. Bestämde mig för att börja gå hemmåt, men problemet var att jag inte hade någon nyckel. När jag kom upp till vägen hörde jag någon idiot som tutade som sjutton, mmm.. där kom de... I en röd bil med kofångaren därfram. Josefin Nick och Brendan, alla skrattade. Men inte jag.
DE HADE GLÖMT MIG! SCHYSST!! Eller de missförstod allt, de trodde att jag skulle gå hem med Carina. Som tur var ringde de Carina och frågade ifall jag var där. Men hon sa att jag väntade på att dem skulle plocka upp mig.
En timma blev plötsligt 3. Jo. Så jag har dem att skylla för min vackra röda färg i ansiktet.

Kvällen hängde jag med alla ut och åt. Josefin och Nick skulle plugga och jag var sugen på thai mat. Trevligt var det. Snällt att de ville ha med mig. Kände mig dock lite utstött när vi kom till all medicinprat. Tror nog nästan att jag skulle kunna tenta av ett år snart, åtminstonde en termin!

Nu ska jag sova. Ska upp vi 6 imon och göra frukost på sängen åt Josefin och Nick=D Fast det vet de inte om!!!!

[sidni] 23/11-25/11

Josefin och Nick har examen framför sig och jag ville inte vara den som är i vägen. Skulle klandra mig själv om de inte karade sig. SÅ, därför bestämde jag mig för bringa lite backpacker lifestyle till mitt liv. Kom på detta på kvällen den 22, bokade in mig mitt i city på Pitt st 417.. närmare bestämt The Old Legend Has It WESTEND.

23/11 Fredag: Åkte tåg vid tolv snåret och var framme vid tre. Kom till hostelet vid fyra checkade in och begav mig upp i hissen till våning 12. Låste upp dörren och möttes av en hemsk stank av sprit, svett, och unkna kläder. Såg rent ut sagt ut som FAN. + av tre snarkandes Irrländare. Bad om ursäkt för att jag råkade väcka dem och bestämde mig för att ta en närmare titt på toaletten, hoppades att den skulle va fräsch. Den va faktiskt helt ok, förrutom att toalocket va uppe.... samt att NÅGON inte hade spolat, ÄKTA KILLGREJ;)
Lämnade iaf sakerna där för att bege mig ut på en liten orienteringsrunda. Har varit i Sydney innan, men då kunde Ida vägen. Så med kartan i högsta hugg men tyvärr ingen musik i öronen, eftersom att jag helt glömt bort att ladda ipoden, började jag min upptäcksfärd. Gick runt runt i cirklar och försökte memorera alla gator. Var bl.a nere vid Darling Harbour underbart att strosa runt där. Hade inte ätit sedan klockan 8 på morgonen och nu var klockan 5. Men jag som ÄLSKAR all sorts mat hade riktigt svårt att bestämma mig. Värsta av allt är när man hamnar på en chaskig restaurang, speciellt när man är hungrig som en varg. Gick utmed hamnen mot Sydney Aquaruim. Råkade få syn på Lindts café och som chokladälskare man är kunde jag inte hålla mig borta. Det fick bli en fantastisk god milkshake samt en underbart god choklad cheescake. OH LORD vad gott det var. Alla detta smaker, jag säger då det.
Lite mättare än innan gick jag vidare "hemmåt" klockan var närmare 7 och klockan 8 var det dags för ost och vinkväll på hostelet. GRATIS:D
Träffade på en fransman och en fransyska samt en tjej o kille från England. Jättetrevliga. Tjejerna och jag gick vidare till Scubar, för gratis drinkar som hostelet bjöd på. Alla andra ifrån hostelet var där, men de gick i samlad trupp dit en timma tidigare. Men eftersom att jag inte hade bytt om för fest, och tro mig att jag va rejält ofråsch efter en heldags prommenerande i Sydney, så kunde vi inte gå samtidigt som alla andra.
Träffade riktigt många roliga där på Scubar, även en och annan svensk. HAHA. Visst vi sticker ut vi, konstigt nog.
När gratis drinkrna vart slut promenerade vi tre vidare till Sidebar, också gratis srinkar. TJena, detta är perfekt för mig. Gratis Gratis Gratis öööverallt, nästan;)
En lyckad kväll vill jag lova. Men även den tog slut. Klanten, virriga Johanna lyckades även tappa sin rumsnyckel. HEJ DÅ 120 spänn!!! well well.

Lördagen 24/11 Spenderade jag på stan, shopping shopping. En ny bikini, nya skor, klänning ja det fick räcka.
Är verkligen nöjd med allt, men fick dessvärre stora blåsor av skorna. aj aj.
7h shopping och jag var död. Men ville inte gå tillbaka till hostelet så jag gick ner till Cirkular Quay, där bl.a Operahuset ligger. Fullt med street performes, mysiga caféer och solen sken underbart.
Som vilken turist somhelst hade jag kameran som fastklistrad i handen och tog kort på allt som rörde sig, i princip=) Träffade på en trevlig "man" i kanske 30-årsåldern, Creative Director, med namnet Andrew. Bad honom ta ett foto med bron i bakgrunden och detta ledde till att han gav mig 1000 olika tips om vad man kan göra i Sydney. Pubar, Discon, Restauranger, Museum. Allt man ska göra och ABSOLUT INTE ska göra, sånt som helt enkelt bara en inföding vet. Skit snällt! Vi hade mycket att prata om. Visade sig även att han var intresserad av klockor. Hade en helt ok Tag Heuer. Och 7-10 andra som han räknade upp. En redig prylnisse. Påminde mig faktiskt om Bambi. :P
Han älskade ost, vin, italiensk mat you name it.
Iaf, kul att prata med någon efter att ha varit tyst som ett lamm en hel dag. Höll nästan på att bli tokig där ett tag. Min mun som annars brukar gå i ett. Pratar ibland fortare än jag hinner tänka.
Nog om det.
Kvällen spenderades ute vid Opera huset med en trevlig prick jag träffade dagen innan. Åt en riktigt god känguru bit jummie så gott. Sen drog vi till Kings Cros för att möta upp de två engelskmännen, men det visade sig att de var på andra sidan, vid The Rocks. Aja. Folk överallt. Tog lite drinkar på ett ställe som heter Hugo därefter fick vi till Empire.
Klockan gick riktigt fort och det blev dags för en Taxi hem till hostelet.
Snodde med mig en STOR julgranskula, som nu hänger i Josses o Nicks lampa i vardagsrummet. Måste ju ha lte julstämning.

Söndagen 25/11 och jag var inte allt bakfull. Är aldrig det, nästan. :P Vaknade med ett ryck av 2 stinkade fötter i ansiktet (nästan)och trodde att jag hade försovit mig. Rummet skulle lämnas 10.00 SENAST! Men jag hade inte det, klockan var bara 9.45. AAAhhh. fick bråttom som sjutton. Packa alla mina grejer, i mörker dessutom, eftersom att Irländarna fortfarande sov... (ovanligt)

Stod nere i receptionen prick 10. =) Amazed!!
Okej denna dag var jag inte alls lika pigg, inte konstigt när man knappt får sova något. NE efter lite reflekterande över denna helg har jag kommit fram till att jag är lite väl fär bekväm för backpacker livet. Det har absolut inte varit tråkigt, inte alls. Men jag trivs bättre på ett fint hotell=D fast å andra sidan, vem gör inte det?
Tanken var att jag på söndagen skulle åka ut till Taronga Zoo, men Nick o Josefin vill med gå på det, och Johanna med kanske, så det är bättre att vänta. Jag har jätte mycket som jag INTE har gjort i Sydney, så jag kommer tillbaka, och det är snaaart!

Vandrade upp för Pitt st, vidare till Elisabeth st för att hamna i Hyde Park. Mmmm mysigt, satt och åt mango där (min älsklings frukt, 3 katonger på julafton mmm ser fram emot det) Gick sedan ner till Oxford st för lite shopping, men jag orkade inte köpa något. Detta klingar väldigt konstigt i mina öron. Men jga tro helt enkelt att det fanns för mycket fina saker så mitt lila huvud var så fulltproppat med dessa nya betraktelser, kortslutning. Lite högre upp på Oxford st finns favorit affärerna. Dit ska jag ta Johanna!!!!! Hon kommer älska det. =D Josefin brukar drömma om kläderna där, och då förstår ni kanske varför... Hittade underbara bikinisar, men har redan inhandlar några. Jag har bestämt mig för att köpa en fin klänning där innan jag åker hem till Sverige, som jag ska ha på älsklingens student!
....SÅ om jag ska va ärlig var hela denna långa promenad ifrån Hyde Park upp till Paddington väldigt onödig. Men motion har jag fått dessa dagar, det vill jag lova. Önskar att jag hade mammas stegräknare, hade varit kul och se hur många steg det har blivt. Stackars fötter, ja, stackars fötter.

Åkte hem vi 3.15. och spenderade 3h bredvid en hjärtkrossad dam i 63 års åldern vid namn Robyn. Märktes inte att hon var 63 inte. Samtalsämnena; kärlek, killar, politik, mat, växthuseffekten, böcker, politik, vin, och hennes livs kärlek som hon fick uppleva för 4 år sedan. Men det höll bara i 3 år, han lämnade henne. Han var musiker och hetter Ford Ray, en riktig player, som hon sa. Stackarn, hon var verkligen olyckligt kär. Konstigt nog kändes det helt normalt att sitta och prata med henne. Hon ville att jag skulle lova henne att INTE bli kär i en musiker. Hmm. Blinded by a light!


Vilken helg. Trodde inte att den skulle arta sig såhär när jag gick ner till Civic station i fredags, men som man brukar säga så blir det som sagt alrdig riktigt som man tänkt sig. Ne denna gången blev det tusen gånger bättre!

Hola Amigos!

Hola...
Oh nej, jag är här för att prata engelska, inte spanska.

Why am I even bothering? A good question. Dags att leva i presens, men det är väl det vi gör? varför leva kvar i dåtiden när allt finns här och nu. Vi har möjligheten att göra våra val precis så som vi själva önskar, oftast.
Egocentrisk. EGO. Sen när blev detta ord ett negativt laddat? Jag vill snarare framhäva detta ord på ett positivt sätt. Varför finns uttrycket "stark som en myra" om det inte finns för en anledning. Den senaste veckan har jag till stor del spenderat för mig själv, på stranden, funderat njutit av livet  men framförallt under många timmar tänkt igenom mitt liv. Min barndom, det gångna året. Tänkte på alla vänner som kommit, och gått och de som alltid finns.
När jag tänker efter har jag bara under den senaste sommaren vuxit inombords. Under hela gymnasietiden har man blivit nästan "påtvingad" att lära sig saker, tvingad att tycka si och så för att moraliskt sätt anses som en acceptabel human beeing. En godkänd människa. Men om man nu inte tycker på detta sätt, och om man inte är intresserad av  det man måste vara vad är man då?  Vart hamnar man då? Ibland blir jag så trött på alla fack vi människor placeras in i. Kan man inte bara få vara det man är, måsta man tycka likadant, måste man tänka på ett visst sätt. jag vill inte passa in i något fack, jag vill inte vara likadan som någon annan, jag vill inte bli jämförd med någon. Nej för jag är inte som någon, ingen är som mig.
Visst låter allt detta väldigt pretensiöst.. Men det är kanske just det vi ska låta det vara.
Jag tror inte på att man någonsin kan helt kartlägga ens person och någons liv. Lära känna sig själv. Nej jag tror inte på det. För varje dag upptäcker jag en ny sida hos mig själv. Om jag skulle vara en bok, skulle det inte finnas träd nog i världen att avverka för att göra mig komplett. Och det är det som får mig att brinna, att brinna för att leva, att leva just för att någon dag, när jag gammal och grå kan sitta ner i min gungstol och ta upp denna fantastiska bok, bläddra mig igenom sida efter sida, minnas och le. Är det inte underbart. Är inte livet den bästa gåva vi någonsin fått?
Vart jag ville komma med i denna lilla inombordsdiskussion. Ja egentligen ingenstans. Kändes bara skönt att skriva ner tankarna. Kanske att någon känner med mig.

Vissa dagar blixtrar det bara till i mig. Och jag ska visa att jag kan. Det värsta av allt i hela världen är att bli nedvärderad. Speciellt av bitchiga snobbiga tanter som tror att de är något bara för att de handlar saker ifrån O.L. In YOUR FACE, ibland blir jag förvånad att de orden aldirg spottades ur min mun.

Update

God morgon, eller god förmiddag kanske jag ska säga. Idag gjorde jag en brakfrukost, eftersom att brödet var slut fick jag göra amerikanska pannkakor. Riktigt gott. Kollade på resten av filmen som vi såg på igår, eftersom att både jag och Nick somnade. Filmen heter Bee Movie med Renee Zellweger och Jerry Seinfield. Rekommenderas om man vill skratta lite. Tånk att få vara ett bi, så mysigt.

               

Igår va jag ute och cyklade, kunde tagit bilen men är inte riktigt haj på vänsterstrafiken ännu, inte ens på cykel. Man måste ju tänka helatiden. Ne även fast att vi har monterat på en kofångare där fram ville jag inte riskera att crasha bilen. Har bara kört engång hittills med en skrikades Josefin bredvid mig, japp det var en upplevelse säger jag bara...Iaf. Cyklade en liten sväng och det va riktigt härligt, har inte cyklat på ett år om inte mer, eftersom att någon idiot tyckte det var kul att kasta ner den för trapporna ner till stationen. Tack!
Simmade i havspoolen och inveg mina nya simglasögon. Det var jag och alla gubba över 50 som simmade, haha. =) Kändes som jag passade in. 
På kvällen spelade vi Beach och badade.  Jag älskar sommaren. Här finns det bannemig inga höst depressioner..

Ne nu är det pilates, sen ska jag cykla till stranden och njuta av allt som livet har att erbjuda.

Hoppas allt är kanon hemma.

Arrivederchi!!!


Ny träningsmetod.

Idag började ja morgonen med Pilates, för nybörjare =) hihi. det va faktiskt rätt kul. Men svårt att andas samtidigt. Får se hur länge detta varar.
Josefin är och pluggar och Nick jobbar. Själv ska jag packa strandväskan och ge mig iväg till stranden. Ska ta med simglasögonen jag fick av Tinii och simma en liten bit och snorkla lite. Härligt.

Hoppas på lite beachvoleyboll idag.

Ciao bello

The Time of my Life!

Gar inte beskriva hur underbart det ar har.
Triv som fisken i vattnet. Ahh.

Trots att jag suger pa Beer hunting, det var kul anda. Haha.

imon ar det surfing sm galler. Anna bay, one mile beach. Nicy nice. oh yeah. Sen Carinas Bbq

Nu ska Johanna sooova.
Natti natt!

Halvt dod.

Klippte mig i tisdags. OHHH. underbart. Satt i en massagestol som va underbart skon samtidigt som min frissor tvattade haret och masserade huvudet, ritkigt avslappnade. Han va mycket trevlig och gav mig en massa tips om vad jag skulle hitta pa! =)

Trodde nasta att jag skulle do i onsdags nar vi va hos Josh pa grillkvall. Sag en ganska sa stor spindel. usch. 10 cm med benen, kroppen var sakert 4 cm. usch. aja, det ar bara att bojar vanja sig. den 29 nov aker vi ut i outbacken och dar vill jag lova finns det djur, inte heller de trevligaste. Ska bli rikgtig kul. 4 veckor ollalaaaa...

imon ar det bbq, Carina har fyllt ar och ska fira det ner vid havet. haarligt. kanske gar ut efterat, far se om jag lyckas ragga upp nagon som ar sugen. tror inte att nick o josse ar det, eftersom att de ska plugga sondag och hela nasta vecka. Lille Nick daremot, pls pls. =D da blir jag glaaad!

Funderar pa en resa ner till Sydney nasta vecka. Leva som en turist vore kul, har ar det ju rena lyxen, glider runt som ett bananskal. hihi!

Kanske ska med Matt ut och segla pa fredag nasta vecka. Vore riktigt kul.

Nu ska jag stada sa att Josefin blir glad nar hon kommer hem, har diskat en massa til varldens BASTA musik, haha! Dansar runt i huset skitkul!!!

hej so long!

Beachvolleyball... Pretty nice

Idag vaknades det upp med ett ryck, riktigt trött och sliten, kändes som att min skönhetsömn inte varit allt för effektiv denna natt. Inte alls utvilad heller. Trodde klockan var 11 men när jag tittade på den va hon bara 8. Dum som jag är gick jag upp, skulle ut på en liten runda, men disken lockade ännu mer=)
Jag har upptäckt en ny sida hos mig själv, mycket intressant faktiskt och mycket oväntat. Har blivit lite av en pedantisk hemmafru, okej inte hemmafru... men pedantisk. Städmani är det jag lider av, det är så avkopplande att gå runt och plocka, stå med händerna i vatten...(låter inte så trevligt..men...) Känns bra att bidra med något när systern min o Nick är så underbara och låter mig bo här, ha ett eget rum med en JÄÄÄÄÄTTESTOR säng som är super skön. Det ända jag saknar är mitt pluffsiga duntäcke, kanske lite för varmt att ha här iofs.... och en säl att krama om när man vaknar.. Jobbigt!
Tjena, tiden gick fort och klockan var redan 10. Josefin och Nick låg fortfarande och sussade sött. Men rätt som det var kom en lte sömntuta ner ohch ville att jag, som va pigg som bara den, skulle komma upp och mysa med dem.. Hmm. jag är inte svår, lite kärlek, underbart!

Gjorde god frukost, bestående av gröt och en cappuchino. Jummie.
Åkte därefter och köpte present till Carina som fyller år på onsdag. Därefter körde vi till stranden för att spendera eftermiddagen där med Beachvolleyboll. Åh älska det. Gick förövrigt riktigt pissdåligt för min del, usch. Att det ska vara en sådan stor skillnade på vanlig volleyboll och Beach.
Fick lite sol idag iaf och även ett uppfriskande dopp. Jag och 1000 Bluebubbles (minismå blå maneter) Brände mig inte som tur var.
Efter 2h exercise bar det vidare till The Brewery, som tyvärr va proppfullt med folk som bl.a. dansade till live musiken. Åkte istället vidare, eller gick, till nästa ställde ut med hamnen. Pratade och åt lite med halva ligan av volleybollspelarna.

Åkte hem, platerade och fixade lite i bakgården, spelade spel och åt MANGO, min favorit frukt, även bättre än vindruvor =)...
Nu ska vi ut och gå lite, Josefin har läst lite medicin och Nick spelar gitarr. Avkopplande söndag vill jag lova.

Liam och Harron kommer kanske över och kollar på film senare efter de har bowlat, vilket vi inte orkade hänga med på, haha.

Imon ska jag och Josefin köra 5 stränder bort med picknick korg och sedan gå hem. Ska bli härligt. Nick måste till sjukhuset.

Oaa.. På tisdag ska jag klippa mig, äntligen. Börjar bli trött på att håret är så långt och tungt. Så jobbigt att ta hand om. Men det blir inte mkt, bara tunna ut lite och klippa upp lite med. Hahha... Jag säger alltid så när jag sa klippa mig. Och så blir det helt annorlunda än hur jag plannerat. Så det får helt enkelt bli en överraskning.=)

To be continued

föreläsning.sydney.Ghettoparty.hääärli lördag.

Torsdag - Lördag...


Torsdagen började med att jag vaknade kl 6 på morgonen, tufft. Har fortfarande lite jetleg, men börjar komma in i rytmen nu. finally. Somnade om och vaknade 2h senare och mkt utvilda. Därefter tog jag o josse bestämt på oss våra joggingskor. först var det meningen att vi skulle springa en runda och därefter gå till gymmet, planerna ändrade sig och istället tog vi oss en snabb prommenad ner längs beachen. riktigt härligt tills vi kommit halvvägs och det började regna, o då menar jag verkligen REGNA. TJENA va det regnade. Var iofs ganska bra eftersom att vi då var tvugna att gå ännu snabbare.
Kom hem sprang in i duschen, Josse förberedde sig lite inför föreläsningen hon skulle ha och som jag skulle ha förmånen att vara med på. Va en aning stressade eftersom vi endast hade tio minuter på oss att packa iordning alla sakerna vi skulle ha med oss. Jag och Josse hade dagen innan bakat väldigt fina cupcakes som skulle föreställa bröst.(varför förstår ni senare).. mkt lyckade=) o väldigt goda.
All denna stress fortföll, vi fick slänga i oss frukosten, ta med äggen på bussen, springa till busen och i det fortfarande ösregn som inte hade slutat attackera oss denna dag, (tur att busstationen ligger så nära) måste sett otrligt roligt ut att se 2 tjejer med händerna fulla med saker och frukosten flygandes i luften, men men vad gör man inte. Träffade på en med.student vid busstationen, mkt trevlig, mkt trevlig. Vi missade iaf inte bussen, sheitbra!

Jag måste medge att det var mycket intressant och mest av allt väldigt lärorikt. Förstod dock inte alltid vad som sades, iom alla facktermer som jag inte ens känner till på svenska. Kan nu allt om breastfeeding, hur allt är vilka komplikationer som kan förekommma efter en förlossning mm...mm...
under denna vistelse på sjukhuset fick jag möta alla de personer som ofta har nämnts av josse o nick, äntligen vet jag hur de ser ut. Mötte Carina, en norska, som vi bodde hos sist när vi va här med familjen, jättekul. dock bara en snabbis.

Kl 2 kom Nick och hämtade oss, vi åkte hem och packade snabbt ihop allt vi behövde för en natt i Sydney. Allt gick rasslande snabbt, faktiskt.
Tog oss två timmar med bil ner till Sydney, och det var när jag somnade, men var tvungen att var vaken för att hålla Josie vaken. =) lyckades.
Kom fram tillslut och virrade runt i en sådär 30 min för att komma till Newtown. Bra shopping där. Josse är heller inte den med det bästa tålamodet. Mmm många barnförbjuda ord kom ur hennes mun vill jag lova. jag satt med mobilen till örat och fick vägen beskriven av Nick som inte sin tur hade datorn framför sig och kollade på en karta. samtidigt som jag helatiden hörde Josefin skrikandes..... We are at ELISABETH st, there is NOOOO turning to the right, ITS A ONE WAY ST!!!!!!!! Ja vilken äventyr. Vi kom rätt tillslut, efter många stön o suckandes. Hittade även en bra parkering, som annars är svår att hitta.
Härligt att gå i affärer, äntligen får jag göra åt lite pengar, jag har bara jobbat o jobbat utan att ha unnat mig något. Men nu fick jag äntligen mätta min hunger efter KLÄÄÄDER!!! Köpte iofs bara en kjol. =) ajaa.. bättre än inget.

Eftersom att vi åkte ganska sent till Sydney fick vi nöja oss med endat 3h shopping. därefter mötte vi Nicks syster Sarah runt 9 tiden för lite middag. Välbehövt!
Jag höll på att somna vid 10, så det blev inget vilt denna kväll ;) Sov hos Sarah riktigt fint.

Dagen därpå (Fredag) gick vi upp reativt tidigt, ca 7, eftersom att Sarah skulle till jobbet. Duschade och fixade iordning oss för ännu några timmar på stan. Men nu på i Paddington. WONDERFULL shopping vill jag lova!!!
Tog en god frukost på ett kanon msyigt bookcafe. Smaskens.
Hittade mitt favorit märke, tyvärr väldigt dyrt och exklusivt, men men. Ska minsann köpa mig en klänning där innnan ja åker hem. Som jag kan ha på Hannis student=)
Vi skulle åka hem så att vi slapp köerna ut ifrån Sydney, det finns nämligen bara en väg ut uppp mot kusten , och den tar alla som slutar jobba. har man otur tar resan hem 6h istället för 2.
Innan vi gav iväg oss hem behövde vi äta ngt lätt, oturligt nog hamnade vi på en väldigt mysig och fin restaurang men som verkade vara underbemannade just denna dag. Och är det något som jag avskyr är det dålig betjäning när man ska äta. Går man ut och äter förväntas det i alla fall ifrån min sida att man ska få maten relativt nära varnadra, så att man får äta ihop. Nehe inte nu inte. Josefin fick sin sallad med engång, mendan jag fick min sushi 30 min efter.. och inte fick vi vattnet vi beställde.
Lämnade Sydney mindre glada än när vi kom, fattigare än när vi kom fast med mer kläder än när vi kom.
(köpte ett par shorts, jätte söta, denna dag)

Fredag kvällen va night out. Kom hem, wookade ihop lite mat, mmmmmm sååå gott. Brendan kom och åt, därefter gick vi, eller åkte vi taxi eftersom att det regnade, till The Grand (väldigt laidback pub). Tog några öl, kom ett par till, mkt trevligt.
Därefter gick vi till The Ghetto. En stor byggnad full av lägenheter där det bor en massa yngre folk 20-30år kanske, iaf, så ska de riva ner denna byggnad så de som bor där hade en lite fest.
Blev inte så sent, men det var kul att få prata lite med nytt folk. Kom hem, somnade sov som en stock denna natt.

Tjena Lördag.. vaknade vi, hör och häpna 11!!!!!!!! Lite iponerad av mig själv att jag kunde sova så länge. riktigt skönt. Lagade stor frukost och gick på en lång promenad med Josefin, riktigt härligt.
Åkte till stranden och spelade lite boul, solen va framme idag. såå härligt!
Hälsade på Carina en sväng, såg Nick tror jag, en lång kille med surfinbrädan fastklistrad intill kroppen, hmmm jag det måste ha varit han.

Ikväll ska har vi gjort spenat och fetaostpaj, med kärleksmums till efterrätt. Jummie. Tor kommer förbi, vi ska kolla på film Elizabeth the Golde age blir det nog.

Imon beachvolleyboll!!!!!! JAAAAAA!!!!
Hej svejs.

Hello there!

Jappp längesedan jag skrev, är itne någon vidar bloggare harjag insett, men tänkte göra det bästa av situationen och försöka skriva lite iaf.
Nu har jag kommit fram. befinner mig just nu i josefins o nick längenhet, ensam, eftersom att de är på sjukhuset idag. Detta är min andra dag, om man nu kan räkna gårdagen, med tanken på att jag nästan baralåg och sov. haha. jetleg, kan man kalla det, starkt.
vaknade klockan 4.30, var tvungen att gå på toan. =) men somnade om med en gång efteråt. vaknade då vid 7 istället och kände att sova bara är till för andra än mig. så jag gick ner o hämtade datorn, la mig i sänegn igen o gladdes (?!) över anstormingar av mail och msn o skype konvensationer . hmmm jag som inte är en höjdare Mac,än, hade lite smått panik när alla fönster flög hit o dit. Härligt att prata med alla iaf. när jag väl fick ordning på det hele.

jag är verkligen positivt överraskad av mig själv, känner mig riktigt duktiig. ni som känner mig vet om att jag är en ridg lipsill, gråter till allt och i alla jobbiga situationer. därför trodde jag att jag min flygresa ner (28h) enbart skulle gå i tårarnas tecken. en inte. grät inte en tår, förutom när jag kramade om mamma ida o daniel, och när johanna ringde.
till london gick det kalas fort. 1,5h. väl där satte jag mig på starbucks och tog mig en chai late, till=) haha. satt o filosoferade och kollade på alla människor, så kul det är att. undra va de tänker när de ser mig, med tanken på vad jag tänker när jag ser dem, undra var de ska, undra om hon med åker helt ensam. han som satte sig bredvid, han är kanske terrorist, haha neeej. inte sånna tankar, bara för att de inte pratar svenska eller eng så betyder det inget sådant hanni. satt på samma stol i 2h o bara njöt av allt. gick forstås och tittade på klockor med, ååååhh mamma mia, jag vill ha jag vill HAAA. haha lite dyra för min plånbok, menmen, titta går ju bra. =) tänkte på august när jag gick där o tittade. kommer sakna lite....=) men bara liiite=) haha.

pratade med någon trevlig engelskman som skulle på bröllop, träffade ett trevligt kinesiskt par som berättade om hela sin familj i princip, så söta. hahah kände mig riktigt iq-befriad (som att jag inte hade några studieskulder alls, pappa) när jag va tvungen att tänka efter ifall Hong Kong låg i Japan eller Kina, hallå JOHANNA! skrattade lite lätt när jag väl tänkte efter att Japan inte ens är i närheten av Kina. PINSAMT!!! men jag gick ju natur o hade faktiskt inte så mkt Geografi, nörmare bestämt ingen.

Ne nu harjag suttit med tandborsten i munnen för länge... får ta på mig joggingskorna nu som är så fint vita o rena, ta kameran i högsta hugg, får nog pälsa på mig lite med, är kyligt ute. 18 grade bara... ska va dåligt väder enda tills söndag. sen hoppas jag att solen kommer fram. jag har saknat den och albnon från Sverige är i stoooooooort behov nu.

Ha det underbart alla min älskade hemma. önskar att jag kunde ha alla här hos mig, så att vi kunde dela detta fantastiska tillsammans. vilken dröm det hade varit... på tal om drömmar. tack för boken Sofie!

PUSS o KRAM