Hur gör man?

Jag kommer inte ihåg hur man gör. Hur skriver man på engelska? Hur skriver man en recension? Hur skriver man en engelsk recension?
Aaaah. Åren går så fort. Jag gillar inte tanken. Men det ska bli kul att göra det. Får se om jag kommer fram till hur man gör. Först och främst ska jag läsa boken;)

Idag skulle jag jobba från 11.30-15.30. Istället blev det 21.15. Lite extra timmar skadar inte;)

Mamma och jag tittade på Pretty Woman. Favorit filmen. Slippery little suckers. CindaFUCKINrella. 

Nu är det natten=) 
GoNatt!


en rädsla försvinner visst aldrig?

rysningen och obehaget som kryper längs ryggraden. Den jag trodde var borta. Jag trodde den var bearbetad, glömd och begravd. Men så var det visst inte. Nu förstår jag alla med fobier, ibland så knasiga att man vill skratta, skämta bort och le lite lätt åt. Jag skäms över de gånger man klappar personen lite lätt på axeln, säger några lugnande ord och tar för givet att allt ska bli bra... men det blir inte bra. Det finns endast en sak som lugnar. En sak som får hjärtat att inte slå 230 slag/min och det är att ta den där långa omvägen. Bara för att denna gång, som i mitt fall, att EN person låter sin stora läskiga, kanske, eller troligtvis, opålitliga och fula hund springer runt HELT lös. Helt lös i väntan på att få attackera sitt byte(i detta fall JAG själv) och efterlämna ett stort avtryck av rädsla så lång in i själen som det bara går. IGEN. Ett avtryck Som aldrig försvinner. Det spelar ingen roll hur många omvägar man än tvingas ta här i livet, för rädslan sitter kvar. 
Idag har jag fått ta många sådana omvägar.

Summan av kardemumman. Jag gillar inte hundar! Jag gillar inte LÖSA, STORA, ÄCKLIGA HUNDAR!



Lycka!

Har precis pratat med Min DIAMANT till vän!! Så härligt glad man kan bli när man får göra det! Snart ses vi i Florens. JA!



Helgen har varit toppen.
Vi anlände till götet vid 19 och gjorde färdigt allt för kvällen. Bilresan upp gick snabbt och vi hade många intressanta diskussioner. Hade turen att sitta bredvid Elena som kan minst 12 språk. Galet smart människa. Hon lärde mig frasen "Un bicchiere di vino bianco" Den kommer användas flitigt.=D 
Mat ute på Avenyn med god dricka till. Vino för mig!!!
Lördagen spelades det volleyboll, vilket vi var där för att göra. Hmm. Eller?
Vi kom 2:a i gruppen, vilken innebär SOVMORGON, och FEST hela natten haha.
Åt på ett kanon ställe, styrde sedan kosan hem till skolan igen för att sätta igång med alla dessa vin och sprit lekar. Att så kul vi hade. 
En sväng ut på avenyn hans även med. Dock gick vi hem igen, vilket var lika bra. Så man fick sig sin skönhetssömn.;)
Söndag och sista speldag. Vi vann, och vann och förlorade. BÄSTA AV ALLT VI SLAPP ATT DÖMMA. Glada för det och en placering mellan 5-8. Nöjda och glada tog vi vår lilla minibuss och åkte hem. 
Framöver blir det beachvolley, sommar och grillfester, Torekov och fest med laget som gäller. Ska bli riktigt roligt!

Nu är det dags för lite sömn.
Nattinatt!!!!



Volleyboll för hela slanten!

Veckan har gått i 120. Bestående av plugg, jobb, en släng av förkylning, lite mer plugg, mys fika med härliga vänner, träning. OCH idag är det äntligen dags för höjdpunkt nr.1 KAL Å ADA i Göteborg med Volleybollen.
En helg med restaurang besök, minibussresa, fest, volleyboll, detta med ett härligt gäng. Tröjorna är upptryckta och sockorna är fixade. nu jäklar är det vinst som gäller. Kan inte bli mer taggad!!! Kan det bli BÄTTRE? Avgång kl 17. Har fixat partyskiva och lite starkare drycker. Tänk dig en festis, fast med bättre innehåll, en bra partyhöjare i minibussen upp;)

Har börjat stenhårt med engelskan, borde öva på att skriva detta på engelska då. Men så seriösa ska vi inte bli. Har en tjock bok och den är Riktigt bra! Så idag blir det läsning samt en liten promenad med mina vovvsingar.

MINDRE än 1 månad tills vi åker till Italien. Detta kommer bli så mycket bättre, så mycket roligare, så mycket mer underbart än vad jag förväntar mig. YES INDEED!!!!!!

Trevlig helg!

KRAM!!!!

WHATS wrong with me??

Det är det jag undrar.
Är sjukt trött hela tiden. Sover som en gris på nätterna och får ordagrant draaaa mig upp själv upp ur sängen! Börjar få ont i kroppen... Vill INTE bli sjuk. Kal å Ada väntar till helgen i Götlaborg, och JAG VILL!!!!

Ons.Fre i Malmö var fantastiskt roliga/trevliga/galna/festliga/mysiga/behövliga!!!! Jag vill tillbaka. Träffade min goa klasskompisar, drack oss lagom berusade och dansade en massa massa. 
Picknickade med Ena o Sofie i Stadsparken i Lund, vilket var fantastiskt skönt och mysigt! Kvällen spenderades i trevligt sällskap och utgång. Härligt att leva, kan man ju tycka! Ja visst är det! I'm lovin this!!!!
Men en klump i bröstet lämnade vi Malmö, men vi kommer tillbaka.. Jag iaf. 4 Juli nästa??
... Svängde in till Båstad för lite lunch, lagom stopp i det underbara vädret. Och smaskig lunch. Jag åt Lax o Sofie Räkor m smörrebröd.

Kom hem och blev inbjuden på grillning. JA TACK!!! Första grillningen avklarad, men det ska bli fler:P  Älskar att grilla, finns det ngt bättre??

NE, nu ska jag plugga. har börjat lite smått. 
Träningen för dagen är förstörd iaf. Är det okej att säga att man inte orkar av ren trötthet!!??? *Skäms* IMON då jäklar!!!!
Har städat en massa på jobbet idag så jag är inte allt för lat;)

Och sååå dyker vi ner i böckerna;) 

Arriverderci!!!!!