Ersättande sysslor.

Inget går som planerat. Måndag skulle bestå av plugg. Istället låg till sängs hela dagen med ihållande Migrän. Inte kul alls.
SATC som sällskap mådde jag liiite bättre. Men fy. Är glad att jag inte har det så ofta.

Städning och fix av naglar är precis sådana sysslor jag tilltagit då jag inte vill plugga. Men nu ligger böckerna bredvid mig och skriker rent ut sagt. Är väl dags.

Högskoleprovet i helgen gick väl sådär. Bättre än förra gången iaf. Får se vad resultatet blir. 

Tjej mässa i Hestras Medborgarhus var det fullt med folk. Även jag och Mor. Köpte en spikmatta av Kerstin som vi nu har tvingat pappa att ligga på. Ibland får han sådana kramper i ryggen, så ska bli spännande att se ifall den hjälper. Ibland räcer det bara att TRO tillräckligt mycket. 
Han skrek som en stucken gris kan jag lova. Ni skulle sett det!! HAHA!

Nu skriker böckerna något så otroligt. Bästa att öppna dem så att jag inte blir döv här snart. So long!!!

Saknar min F2! Hoppas allt är bra i Florence!!!!

CIAO!!!!

så fort man visar nyllet får man rycka in..

så kan det vara kan man tycka. så var det just för mig idag. Hade dilegerings genomgång idag kl 13. Och när den var klar stack chefen in huvudet och bönade om att jag skulle jobba efter. SJÄLVKLART! 2h tack!
Tanterna gråter när jag går hem. *söööta*
MEN nu kan jag äntligen dela ut mediciner. Det känns WONDERFUL!!!!
Något som inte är lika WONDERFUL är att Hanni-Panni VERKLIGEN åker ifrån mig på fredag. Jag har inte insett detta. Därför ska jag till henne i mon. Baka Våfflor till alla flickorna som kommer kl.20. Och umgås en massa <3 I WILL MISS YOU MY DEAR!!!!!

Fick en härlig matte och inför högskoleprovet pluggdag idag.
Börjar bli en aningens nervös.

Nu hoppar jag i säng. Ska läsa ut min boooook! 

LÖVELÖVELÖÖÖVE!!!!!



Vackra måndag!

Jag sover alldeles för länge? Varför? Mivitotal står framför näsan vid frukosten. Lägga sig tidigare kanske?
Älskade mor och jag +2 hundar tog en lååång promenad runt Höganloft och Isaberg. Underbart!

Tvättade Pappas bil. Det är stimulerande. I mon är det Lupons tur!

Far min och jag bar plankor som aldrig förr i Grönahög. Undra var dessa ska pryda? Kanske tillbyggnad på Huset? Jaktstuga? Vi får väl se. Jag älskar lukten av trä, av sågspån och skog. Påminner om barndomen. Me like.

Jag saknar Australien. En massa. för ett år sedan väntade jag på att Johanna skulle komma. För ett år sedan njöt jag av det varma soliga vädret, badade, promenerade på stränder umgicks med J&N . Jobbade ibland sköna människor. Saknar den inspiration jag hade då, av all kultur och allt folk. Alla konstiga stilar och byggnader, musiken som fanns på min ipod!! Saknar den motivation jag hade då. Jag älskar verkligen klimatet där. Att springa längst stränderna och bara njuta av allt folk som är så aktiva. Jag undrar vart jag kommer sluta. Vart jag kommer bosätta mig. Jag vet hur mitt hus ska se ut. Jag vet precis hur jag ska bo. Men inte vart? Tur att det är en bit kvar. Antagligen klarnar det med åren=D



Nu serveras det mat; Currykål, jummie!

Pussokram

BOWLING+WORK

VÄRNAMO- startade jag helgen med. Lunch me Pappsi o en visit på sjukhuset för intervju på BB med Ida. HOPPAS HOPPAS hon får det!!!

Vår-städade lite med. Härligt.

Fredagen följde även senare då blev bowling med tjejerna i vmo. Jag körde och de andra smaskade på vin. Efter förra veckans vinprovning då jag snottade viner istället för att lukta på det kanske det ändå var det smartaste draget. Jobb kl 6.45 dagen efter en bra anledning till att köra med. Hade säkert inte rullat kloten hälften så bra som jag gjorde med allt vin i kroppen.  Kom 2:a!:P

6.45-10 jobbade jag. Härlig start på lördagen som fortsatte med långpromenad med hundarna och mamma.. Såg 2 stycken underbara vårtecken TUSSILAGO uppe vid L.Hestra. Dit cyklade vi alltid när vi var små för att se de första Tussisarna. 

tussilago_185x139.jpg

 

Filippa tävlade på Isaberg denna dag så kl.2 då andra åket skulle vara begav jag mig upp dit. Underbart fint väder och hon var super duktig! Busade med Lovisa och bara njööööt!!!!

Visst är det underbart att man äntligen kan vara ute hela dagarna, utan att frysa. Därför fick bilen sig en rejäl putsning och rengöring. Samt trädgården med. Vovvarna busade ut och jag.. jag bara njööööt=)

Idag fick jag jobbar igen=) 12.30-21.15
BECK och mys hemma, det har jag längtat efter.
Bokläsning nu, till ögonlocken inte orkar vara öppna mer. Det har jag med längtat efter!

I mon är det måndag. Hoppas det inte kommer någon snö=D

Våren är här...hoppa o studsa!

Ja visst känns det så. Solen är som en flörtig kvinna så fort man börjar intressera sig av den och tycka om den går hon i moln. Eller hur det nu va?? Citat av Kajsa.
Är det inte konstigt. Allt omkring en verkar förändras så otroligt mycket så fort solen sticker fram och överväldigar oss med sitt otroligt härliga leende och hennes varma strålar. Allt kommer till liv, allt känns 10kg lättare, 10ggr roligare och det känns som det spritter 10-tusentals härliga vårkänslor i kroppen. Jag älskar detta.

Helgen var så bra. Den bestod av jobb och massa massa skratt o familjekärlek. Ida och Daniel var hemma. Långpromenader. Farmor besök. Fest på Lördagen och Middag hos TT. Förutom att min mage var kass och jag inte fick smaka ngt av hennes goda mat så var de ändå en 12:a. Fest hos Oskar och det var kanonens kul. många frågetecken. Mjoo visst! HAHA. God pommes som jag fick smaka 2ggr av (dagen efter med..whooops) 
Övernattning hos Hanni. 4h sömn. Sen va det jobb som gällde. Puh. 7.30-12.30 VÄRSTA dagen någonsin. Dissade trippen ut på isen me familjen framför en välbehövd SÖMN i min goa säng. Vaknade 17.00 för mat. Somnade 18.00 och sov ----->10 dagen efter.  16h sömn. SHIT!
hihi. TACK FÖR EN KANON LÖRDAG!!!!!!!


Ärenden i gvd o Lämning av Hannis bil- och bästa på dagen
HELKROPPS-MASSAGE på RELAX loooooovely!!



Jobb 19-21 soft!

Har motionerat vovvarna en massa nu i solen. Och pluggat massa matte. 
I mon har jag SY-dag. Måste laga massa saker. KUL!
Mammi är ledig. 
Sen är det JKPG o Skiss-kursen som gäller. Idiie pidiie kommer så vi ska åka hem ihop.

Ne nu ska jag läsa min bok!!!
NATTIS!!



Hör och Häpna....

Igår var jag och mor ute och sprang. JAPP. Fick med mamma på en springtur. Vi tog rundan runt sjön. Jobbigast är uppför alla långa backar. PUH! Men det gick förvånansvärt bra.
Så dagen bjuder på en aning stiff rumpa. ;) 
Hade volleybollträning med. Säsongen är slut så vi spelar badminton på träningarna i slutet. SÅÅÅÅ KUL!!!!



Idag är det Matte för hela slanten. Ska plugga och plugga och plugga! Minst 1 kap.
Har slutprov snart.

I kväll blir det promenad men en kär gammal vän. Ska blir trevligt.


Que tengas un buen dia!!



Drömmer om ett.....


God Dag. Ja det har det varit. 

Lite förmiddags fika med Fredrik och hand 2 pojkar. Himlans söta de. Knall bruna ögon och blont hår.
Promenad i världens snöoväder uppe i Grönahög. Kallt och blåsigt men skönt och friskt. Därefter hägrade Gällstad och lite assisterande till mor som provade en massa toppar. Blev 2 st, mycket fina. Inhandlade farmors present. En fint topp. (hon blev super glad=D ) 

16.00 Var vi i Gislaved där bjöd vi på en hejdundrande sång och födelsedagsbarnet på ett hejdundrande dukat bod. Planka med massa god mat. Hennes favorit till tårta, Prinsess tårta (farmor älskar marsipan. Dock inte min favorit så jag stod över. Pratade en massa med faster och farbror och alla de andra som var där. Fick även fram fotoalbumen ifrån när vi var små. Som jag skrattade, jag bara log. Det är så härligt att bli påmind av sin barndom. Minnena börjar blekna lite men efter dagens titt känns det som att det var som igår Jag och Kusin Frida busade i tvättkorgen. Eller när Farfar fyllde 60 och vi busade på värdshuset. Vissa detaljer fäster sig extra där uppe och den där igenkännande känslan av anblicken och den värme man fylls av  är något alldeles extra. Jag är så glad över min fina uppväxt. Alla bilder som Knutte var med på hade han någon av oss 5 barn klängandes på honom. Linslusar var vi allihopa. Ett foto var så sött på oss alla tillsammans. Vi satt på en soffa ihop trängda trots att  det fanns dubbelt så mycket plats över. Och lilla söta Frida sitter i mitten helt ihop klämd. Alla ser jätte glada ut förutom Fridis, hon ser inte alls bekväm ut. haha. Det förstår jag stackarn hon mosas sönder ju. 
Några andra saker som var speciella: Vårt svart-vita kartonghus. Essie och Bella. Farfar, huset på förstadsgatan och hur det såg ut där. Gunn o Knuttes hus. 

Skrattade Gott åt kortet vi alla tog och gav farfar på 60-årsdagen. HAHA. Skrattade och skrattaden. Mamma hade fixat håret på oss alla. Ida såg rätt normal ut. Josefin hade gamaldagslockar. Mig ser det ut som om att hon har gett mig en elchock. Hela håret är kort och krusat, ett TROLL. Evas örhängen är SÅÅÅÅ stora så det ser ut som hon vehöver huvudstöd. Som vi skrattade. Pappa ser ut som en Iranier eller talliban. Kolsvart skägg och hår. HAHA. Gerhard o mamma ser ok ut. Frida och Anne är söta. lite gulliga frisyrer de med. 
         Liiiite summering. Kul att bli påmind bara.


NYTT KÖK och NY ÖVERVÅNING.
Mamma drömde i natt om nya köket i Hestra, som vi alla vill bygga. Assa har bitit sönder allt så RENOVERING är ett måste!!
Vi skissade lite på det. Och blev mycket nöjda. Tom. Pappa verkade gilla det !!!!!! HAN som är lite skeptisk och tycker det är onödigt med renovering när vi håller på med Grönahög. -Det är ju så mkt jobb... BLA BLA BLA. Jag håller med, men om vi alla hjälps åt blir det enklare. Vore sååå kul. 
Mamma o jag har annars planerat att ta motorsågen och börja såga en dag. Väggarna ska ner. Då MÅSTE vi fortsätta.=D Pappa skakade på huvudet, hur ska mamma klara det som aldrig sågat. Då sa jag att jag kunde ta skogsmaskinen, har ju kört den. Så vi sätter på en kula och river allt. DÅÅ MÅSTE vi renovera haha=)

Kommer lite förslag här...: what do you think????
        <------   
vitt med ek inslag,fint kakel     från hallen, öppna titthål          
 
     lite idéer....        

hittade favorit badrummet med. älskar romantiska fåglar=)

Grönahög???


jaa. det är mkt att tänka på. kul är det=)

Man lär sig. Sig lär man.

Har jobbat 3 dagar i rad nu och det går riktigt bra. Tiden går fort och det är så kul att lyssna på gamla saker de äldre har att berätta. Jag ska med bli lika galen o tokig som vissa är. Ingen sur tant av mig inte=D

I mon är det 75-års kalas för Farmor kl 16.00. Ska bli kul att få träffa henne. Hon är allt för mysig. Inge volleyboll avslutning för mig då. Ska till Grönhög i mon med, 8.30 åker vi. Pappa och Fredrik ska till kalvarna, våra små tvillingar. Mammi och jag ska en sväng till Gällstad och handla lite. Kul ska det bli=) 
Nick har döp de 2 små liven med:


      
                              



Vill tacka Mina små smultron Ena o Sofie. Ni är så fina vänner. Kul vi ska ha i sommar<3 Hade en underbart rolig helg förra veckan med Er i Malmö. Det var som förr, fast nu då!





Nu ska jag hoppa i sängen. Godnatt!



Tungt!

Just Nu känns det som att allt går i reverse. Inget känns tillräcklig bra, inget doftar tillräckligt gott, inget känns tillräckligt roligt.
Tiden går i 110 och man har ingen makt över något. Det finns inget som går upp mot den hemska känslan att vara helt hjälplös. Ibland sker det saker som verkligen får en att tänka till. Men ska det verkligen behövas för att man verkligen ska fatta? Känns som att det tråkiga aldrig tar slut, när något håller på att bli bättre händer det något annat igen. Det är inte rättvist att sparka på någon som redan ligger.
All lust och ork, all glädje och lycka, har försvunnit som luften ur en ballong. Istället ersatt av tacksamhet, kärlek och saknad till alla runt omkring.

Jag vill att saker ska kännas bra, jag vill att saker ska dofta gott, jag vill att saker ska kännas roliga! Men framför allt vill jag att Du ska veta att Du lyser upp min värld, jag orkar inte se Dig ledsen, inte igen. Hur mycket ska en människa få stå ut med?? 
When is All This Gonna End? I belive it's time.