FÖRLÅT!

Så dum jag kände mig. inte min mening älskling. blev en riktig feltolkning där, kändes som en sten i mitt bröst, kom på hur mycket jag tycker om dig, hur mycket kul vi har haft ihop, hur kul vi har ihop och alltid kommer ha. du sprider verkligen glädje runt dig och jag hoppas att detta aldrig händer igen. Fick nästan panik där. Tårarna samlades i ögonvrån. klumpen steg upp i halsen, sakta, rikitgt obehagligt. Usch, aldrig mer. Men du ska veta att jag verkligen uppskattar dig älsklingen, VERKLIGEN! okej? Jag ska bättre mig, vet att jag inte varit den bästa vän på sista tiden. Skolan förstör allt, allt som har någon betydelse. Men nu är det snart slut, vilket inebär allt mer fritid för oss:D eller hur?
Tack för att du förstod mig. Och du en gång till. Du betyder verkligen mycket för mig. JÄTTEMYCKET! Som man brukar säga, och så sant som det är sagt: "Man inser inte hur mycket man tycker om någon förrens man håller på att förlora den"  
Kanke att jag tar i när jag säger att jag höll på att förlora dig, men det är lika illa och minst lika jobbigt att vara ovän med någon som man inte klarar sig utan. Och det vill jag inte vara med om. igen! Så än en gång. Förlåt!



Du och Jag!

Halleluja!

Helgen har varit underbart härlig. KarnELEValsbygge med alla goa NV:are och ES:are. trevligt trevligt. så kul vi har haft det.
Fredagkväll va det hem till Ena som gällde, skulle sova tidigt så att vi va pigga, men jag va såå nervös så jag somnade inte förrens vis 3-4. smart av mig, när man skulle upp vid 7. ;)
Gud va kul det va. dansa genom hela gvd va inte så jobbigt som jag trodde det skulle va. tvärtom. det enda va att fötterna va lite onda efteråt. så otroligt härligt att ha livemusik att dansa till, riktigt kulm så duktiga de va:D verkligen.
 
Poängjakten va kanon rolig. surströmmin, klädstrecket, bada i Nissan, kasta ägg, samla pengar, doppa huvudet i äckliga saker, bilen, + en massa massa mer. gjorde alla utom en. det va riiiiiktigt roligt!!!!!!!!!!!

inte helt illa o komma 2:a, bättre än 7:a..men man kan ju bli lite irreterad på -"Hur känns det att bara komma 2:a" men men, alltid samma visa. haha. orkar inte bry mig.

hemresa, luktade inte såå jättegott stackars anton o victor som fick stå ut med min o Enas härliga doft. Kom hem.. duschade länge o varmt. brr* blandade sommardrinkar, kalasgoda. fixade oss på en 30 min, snabbt tycker jag. sedan bar det iväg till Kalle på förfest, där många infann sig. såå kul!

Där dracks det vin (dock i plastglas som man får för att skölja munnen med på sjukhus, haha.. pettitesser) lite baylies (felstavat? säkert) sedan va dte volleyboll på det, haha. killarna blev lite halv utslagna av oss? eller? riktigt roligt hade jag denna kväll, många trevliga människor och speciellt trevliga människor dessutom;)

Traskade vidare till tältet, hade iofs biljett in till parken men det va rätt rejält packat där inne, gick in för att gå på toan haha. tog ett snabbt varv uppe på dansgolvet för att leta upp Ena o Johanna, hittade bara Johanna, inte sååå bara iofs. min söta älskiii!!! gick tillbaka till tältet, förlåt om jag var borta förlänge=D träffades på en massa roligt folk som man inte pratat med på ett tag. det är därför gisledagarna är så bra!!!!

Mute..

Va rysligt kallt denna kväll, riktigt riktigt kallt! kom hem säkert, fin ihopsättning av bältet. haha. faktiskt.
Somande inte rikitgt med engång, fanns mkt att prata om efter en så händelserik dag som denna.  

en sån otroligt härlig söndag jag har haft. inte haft så här mysigt på länge, Shrek, ja däger då det. haha. som man skrattar åt denna "lilla" varelse! Skulle plugga, men blev inte så. hehe. kollade på One Tree Hill och en film som heter If Only ...Ena jag har inte gråtit såhär mycket av en film på såååååå länge, okej att du sa att den va sorgsen, men inte trodde jag att den va så genom nästan HELA filmen.


+ listan: Gitarrspel och sång
- listan: KarnELEValen är slut

nu är klockan halv 1 och jag ska skriva en recension. har inte ens läst boken . hmmm men men. det går nog bra!

Imon är det utställning för projektet, balklänning, festtal... träning kanske för mig?

Godnatt. du är så...ååå

kunde inte vara bättre?!

Yes! man ska inte önska sig saker, det blir bara som man önskar sig.
Iaf för mig. I helgen när jag satt o pluggade som bäst flög tanken upp i mitt huvud, ÅÅÅå. så skönt det skulle va om man blev sjuk, slippa plugga till kemiprovet på torsdag. ahoap.. O så.. Ja peppar peppar, inte det inte. Sitter här nu ont i halsen, varm som en gryta, feber och förkyld ocn ont i öronen. Kunde inte vara bättre. INTE!
Fuck. trodde jag att jag skulle slippa plugga? trodde fel + att det nu är ännu tyngre att slå upp böckerna, har hela 5 kapitel eller 6 kanske det är .... KVAR! o det är tisdag for crazeyyyy!!!!!!!!!  USCH!!!!  TORSDAG.. längtar inte!!!!

Ajaaa ska inte klaga det finns folk som har det värre. ??

Får fortsätta nu. Vattnets olika protolyssteg.. buffert..ekvivalenspunkt. MMUMMA

shosannn!!!!


...

Sometimes I wish I wasn't borned at all. eller hur va det nu igen?

Just nu har jag bara ångest. Rejäl ångest. Vill inte till skolan denna vecka. Orkar inte. Ibland blir det bara såhär. Och jag fattar ingenting, absolut ingenting. Återfall av något slag. Känns som att inget duger, inget är tillräckligt bra. Orka gå runt o le en hel dag. Kommer verkligen komma hem sent imon. Skola till halv 4, därefter Karnelevasmöte. Sedan balkläningsmöte. Är väl hemma vid 9. Å då? Ja. DÅ är det kemi plugg som gäller. FAN! jag har 6 kapitel att plugga in på 3 dagar!!!!!!!!!!!!! det är 2st/dag. OH GOSH! kommer köra så det smäller!!
Mår verkligen piss just nu.

Sömnproblem, orohet, ångest, panik, allt på samma gång. tack, det minsta jag behövde just nu!

Långhelg.. plugg.. eller? Inte Sigges iaf.?!

Jo långhelg är det, eller VAR det. Härligt, skulle fått en massa gjort, skrivit psykologi uppsatsen, som nu bara är uppe i 1 s. och så skulle jag ha börjat med kemin. MEN. som vanlig skjuts allt upp och nu har jag 4 dagar tills det är slut prov, SHIT! vad fan ska jag göra???? PLUGGGGA -det enda svaret eller?

Aja.. imon är det iaf psykolgi som gäller, ska bli färdig. =D jaaa!
efter det är det början på kemin. Ska allat göra ett kapitel, åtminstonde.

Idag var det meningen att jag o Ena skulle fira vår älskade SOFIE!. men hon ska till Mallorca imon, TÖNT: så vi han inte med det. eller hon hann inte med det. vi har alltid tid för henne, vår kärlek!
Blev istället att vi åkte till Jasmina för födelsedagskalas, hon fyller år idag. 20/5 GRATTIS gumman!=)

Kom nyss hem ifrån Sigges, min underbara mamma som ALLTID ställer upp hämtade mig, Linda + micke o hans flicka. sååå snällt av henne. !!!
Kvällen har varit helt ok. mkt dans dans, eller ganska så mkt dans dans!
Blev lite arg i slutet, som vanligt, samma visa om och om igen. Börjar fundera på om jag verkligen orkar bry mig. Nu är bollen i DINA händer iaf. Jag väntar. Liiiite.

Aja nu ska jag kolla färdigt på Happy Feat, tills jag somnar. Ska blii najsa snajsan!!!! Glad att jag slapp att väcka dig!

Sorry? eller? GodNATT!!!!!!
 
Happy?! YES..Full Oh Nej!

=D

nu känns livet som en bergodalbana.. upp o ner hela tiden. skolan har gått riktigt bra. men känns inte sokm att det duger, fast att man presterar det bästa man kan är man inte nöjd. borde va mer tacksam...!!!

sovit 2h inatt. en hund som ligger på golvet o pustar, vrider o vänder sig. CITAAA!!!!!! mitt i natten blev jag kalas hungrig, gick upp (kl.4) tog en banan. självklart hörde min älskling detta, hon reagerar så fort någon tar en banan, haha, du är härlig du. men denna fick jag behålla själv.

somnade vid 5 o sov till 7.20.. måste gå hemifrån vid 7.30 ..annars får jag springa till bussen, och det brukar jag göra.. =) lär mig aldrig!!
höll mitt tal to Mummy. gick bra! börjar få kläm på detta nu, med tal asså... Ole Lynggaard talet igår gick helt ok. rösten lät lite ansträngd! men är man lite nervös så är det lätt hänt. sv nationellt va det med!  

kom fram till att jag endast har en psykologiuppsats, kemislutprov, festtal o bokredovisning kvar=)
listan börjar bli mindre!

ska vila nu i 20...

igår skitkul dag med Nuben!!!! K&J i bilen: ooooooooooooooo nej! han tror vi kommer mörda honom! HAHA!
citat av Nuben.. sååå kul
run da runt flodala, skönt. du är underbar vännen!!!!!!!!

natti

samma visa om och om igen.. bitter

JAA., nu sittter jag här sent idag med. klockan är snart 2. o jag KAN INTE mitt nationella tal. ole Lynggaard. mmm. blev ett informerande. säkert det dåligaste jag någonsin gjort. men ändå bryr jag mig inte! VARFÖR???
hallllå JOHANNA DET ÄR VIKITIGT! Det gäller ditt slutbetyg. men ändå rycker jag på axlarna, är helt utpumpad nu, suttit vid datorn hela helgen. vilket liv. ska göra det resten av veckan med. PSYKOLOGI B fördjupning. here I come.

ååååå. ska lära mig ett till tal tills på tisdag med. SPeechen. mmumma.
sen ska jag skriva psykologin. helt klart. ska göra den på en dag. så att jag kan börja med KEMI B sen. har ju slutprov den 24/5 dvs nästa vecka torsdag. ska kunna hela boken, och jag mitt as har inte börjat. får väl G. JAA! sänker mitt snitt ännu mer! VARFÖR VALDE JAG NATUR!!!!! IDIOTISKT!

men men .. nu ska jag sluta o va bitter får se framåt, även om det är jävligt svårt just nu. kommer inte hinna andras förens den 25/5.. nej just det. då är det karnELEValen, eller byggandet av ekipaget.

GUD om du finns, give me some energy. I'm in neeeeeeeed!!!!!!!!! BADLY IN NEED!

ska sova nu. eller FÖRSÖKA!

/jop den bittra

JOOO goo Serbia

Eurovision igår med Jassi, Natte, Sanda o 2x Ena.. mycket trevligt mycket trevligt. Även om Eurovison sög.
Ne men nästa år skulle vi åka till Serbien? haha! kolla på den live eller hur?!
Pluggade riktigt mycket igår. Hann sklriva endel på uppsattsen jag nu kämpat med i 4 hela dagar. så fan om den inte duger nu för honom, då börjar jag gråta ÄRLIGT!!!!

va ute o sprang en runda igår, shit va det är jobbigt, upp och ner hela tiden. undra om jag har astma eller ngt, har aldrig varit så jobbigt förut. Ska nog springa samma runda idag. se om jag orkar mer haha! kanske inte att jag gör..

Dagens schema:
Skriva klart uppsattsen
skriva ett tal + öva in det.
jaa det är nog allt!!
umgås med mamma !!!


Ne nu ska jag kila.. datorn kallar... aa men på ett mer serriöst, än bloggen.

KITOS!!!


HOLA!!! varför finns det snooze?

ååå igår va det en underbar fredag! slutade 10.45. började 09.40. men kom lite sent, pga. att jag råkade trycka på snoozern lite för mång gånger. har blivit en del sånt den senaste tiden.  inte bra inte bra. men vad gör man om man går o lägger sig vid 03.30, då gör man nästa vad som helst för att få sova lite mer. Snodde bilen av mor min, =D så bra!
Vid 11 va det dans. shit så bra! Ena pärlan va med, så fint så!! riktigt imponerad av dem. Judit, jaa du.. borned to dance!

Åkte iväg med Soffan, stammis på August denna vecka, saknar mitt jobb. Köpte en klocka, Soffan alltså, så fin den är. En av mina favoriter. Snacka om att jag har svårt att välja student present, blir så kräsen när man jobbar på August. inget duger haha! ok. ngt finns det, men det kostar med, riktigt mycket!!!!!
Åt mat ute och åkte därefter tillbaka till skolan för att se 13.oo dansen med. =) klart att man ställer upp som suporter när det behövs!!! YEHAA
stannade i skolan lite, varför vet jag inte. eller jo skullle skissa lite på kommunhuset. men så va bildsalen stängd. Blev inte mycket gjort denna dag. Till jag kom hem.
SKULLE skriva klart uppsattsen. men kom på en massa andra undanflykter, ovanligt...-Nej
fick plötsligt lust att åka o bada. men karin kunde inte, mamma skulle med Pappa... ingen annan va hemma.
men så kom jag på älsklinge MARTINA! JAAAA! Hon va inte svårtflörtad, så vi möttes i Gnosjö på stationen eftersom att hennes lokalsinne är kast=) hahah! bra love!
hade långa samtal med henne, hemlisar!! haha. alltid. ne  men det va välbehövt gumman. sedan fick jag lektion i bröstsim o crawl. fy så duktig jag blev. en 10 va det!
bastade länge och åkte därefter hem till mig, i full fart. skyndade ner till affären innan de stängde. Lagade därefter riktigt god mat. kockarna nr1 jajemän!
Hade mysmys med tända ljus, så underbart skönt att ta det lugnt! blev kalas trött redan vi 10. knepigt.
SAtt o kollade på tv med mor o far, mysigt. men höll på o somna så jag gick faktiskt och la mig tidigt!!!

Idag dock, sov jag länge. väcktes av att Eibert kom. han har blivit farfar, Ulla farmor=) så kul! GRATTIS!!!!! va på tiden faktiskt. Iaf. åter till saken. de satt o pratade med josefin o nick över skypen. även Idan fick vara med.. så kul att prata med systrarna.

sen åkte mamma o pappa till grönahög. jag blev lämnad kvar hemma, ensam =( men men. skulleju plugga, o det blev pluggat med. eller lite solande med. och även en springtur, men inte till Gislaved, som jag vill igår. njaa, får börja liiite lugnare tror jag!
nu iaf. ska jag hoppa ner i duschen.
sedan åker jag o lupon, (kanske) till Jassi för att kolla Eurovision. trevligt trevligt!

Tjosan!

blev nästan klar med uppsattsen idag=D JAAA!

Pluggande dag

Tjosan.

najsig dag. sov bra inatt.. eller inte?
åkte bil in, gött som bara den. gurkan åkte på, trevligt trevligt. Sedan vart de studiebesök på vårcentralen, mkt intressant. CP-prov? nej CTR-prov va det ju, aja låter ju nästan likadant

Inga namn nämnda.. Låt mig kalla personen för Lotta

Bosse: Alla är här nu va? (08.15)
Lotta: Nee.
Bosse: Ok!
Lotta: Visst är det konstigt, att det alltid är samma personer som aldrig är här?
Klassen: uhhhhh!!!
Anton: Men Lotta, vad förvånad man blir att du är här då!

ååååååååå..... Som denna person (Lotta) alltid ska lägga sig i. Så jädrans jobbig. urk! hon kan väl bry sig om sig själv, istället för att lägga ner energin på en massa andra. Det är sååå onödigt av henne. Det har faktiskt alltid funnits en anledning till varför man inte har varit där någon gång. Men om du nu vill att man ska komma febrig och smitta ner dig så Fine, det ska bli!

Nog tjatat om henne... blir bara mer upprörd!
 Fullspäckad skoldag.. Trevligt trevligt! Jajemän, hann med mkt angående balen, studenten mm.. och karnELEValen, kanske att allt går ihop sig ändå.
Balen kommer bli så jädrans bra!!! we are the BEST tjejer!!! fixa o dona, det är våran grej va!;D

Hade ett mycket givande samtal gällande frukt och chips. Kom fram till att jag är fruktoman utan dess like, duktig sådan enligt Nicklas, YES! har inte så svårt att trycka i mig en hel fruktskål på en dag, nån timma om jag skulle få det, men så har vi mamma som vakar över den med hökögon, så det gäller att smyga=D Har blivit profs på det nu, tihi!

Nu ikväll, jaa, har inte skött om mig själv precis. Nagelacket är halvt borta på naglarna, ser anskrämligt ut rent ut sagt. uschen! men men. skapa en ny trend kanske? ha!
skulle ut o gå, men det är så tråkigt själv och jag hittade inte min iPod ='(
O Nubbie verkade ha fullt upp. får bli en annan dag. som vanligt!

Torsdag imon, går bara till hmmm. halv 10 eller hal 11, återstår att se. Ska antingen stanna kvar o va med på mötet gällande Studentkompaniet, bröt avtalet med dem, eller Johanna o Malin gjorde det. Har ju varit RÄTT mycke strul om man säger så. ABC- (hoppas ni är bättre, kanske inte är så svårt) hehe!

Ska annars åka hem skriav klart min uppsats som skulle in i ?? aaa skitsamma. hade faktistk projektet att tänka på..
annars ska jag hem o skriva klart den, tror nästan att det blir så. annars blir jag aldrig klar. har en del kvar att göra om man säger så...=D jippie!!!!!!

Ne nu ska jag våldta sängen. så gott så gott så gott! SOVGOTT!

Tack för sms:et innan Darlo!!! me like you, a lot!


tjoo!

Idag har devarit wonderfull nice..
inte gjort så värst mkt, men sådana dagar behövs..skola först, helt ok med tal o lita andra mysiga saker. dockl någon irreterande syn, men det är man väl inte utan längre??
Fattar inte ett dugg? het psyko-konstigt.. men men, orka bry sig. orka orka orka bry.. som Johanan brukar säga..
HAHA!
Oh God va kul vi ha de det. Deustschland we'll be back.. soooon!

Kom på en massa bra ideér idag på retoriken gällande KarnELEValen.. shit, om man ändå kunde göra så.. vore klockrent. FY fasiken vilken fest!! HAHA!
Kom hem idag.. satte mig o skrev ner engelska talet. bra bra. något gjort iaf. sedan läste jag svenska.. men fel texter, känns väldigt bra med tanke på hur mycket tid jag har att slösa bort på sådana tabbar! FUCK!
därefter vart jag sååå trött. skulle boxas med Erik men latmasken orkade inte. så då frågade jag mamma om hon ville åka med till Gnosjö o bada. men inte. hon skulle med pappa till Grönahög, för han vill inte åka själv. blllaaaa!!
så det slutade med att jag, ensam, fick ta Lupon o köra (18.55) till Gnosjö. kom dit o bytte om rikitigt snabbt.. fick däremot reda på att man var tvungen att gå ur bassängen 19.40.. FUCK again. bara 35min simning, aja gällde att vara jäkligt effektiv. tävlade lite med grabbarna:D haha! YES!
att så fräach man känner sig efter ett bad!!!! som ny!
kom hem o lagade världens godaste mat. mmmm.. rödlök, paprika, tomat, soltorkade tomater, syltlök o röda linser.. mumma.. så gott!! I LOOOOOVE COOKING!!!! riktigt mätt o belåten YES!!!

börjjar efter en lugn dag få panik... ----aaaaa!!!
Shit det är såå mycket kvar o göra, orka orka orka...
trodde att slutet va nära nu. .men det känns ändå så långt bort.
och jag har en förmåga att skjuta upp allt. ligger back. japp det gör jag. Och pga det är jag tvungen att stanna hemma denna helg ifrån KAL Å ADA!!! så jävla tråkigt... HALLÅ årets volleybollfest! med alla go gamla spelare, hela gänget. hade varit såååååå roligt.. men istället får jag stanna hemma, tycka synd om mig själv. med miljö och psykologi.. inte allt för kul.. eller.. kan det bli det???
får väl göra det bästa av situationen... lär ju inte bli överraskad denna helg iaf.. hrfp... USCH!!!!!!!!Fuck HIM!!!
funderar på att flytta upp till Grönahög,. isolera mig ordentligt och inte höra av mig till ngn, kanske lämna mobilen hemma... eller ska man ta i så? skiter iaf att ladda den, med både pengar och kräm som mamma säger..


åååå älskade mamma.           
du ställer alltid upp
du hjälper alltid till
du är alltid glad
du förstår alltid mig
du kan alltid konsten att få allt att bli bra igen
mamma du är den person som räddar mig när jag faller.. alltid alltid alltid!!!!!!!
I LOVE YOU!!!!!!!!!!

tänk om du kunda va som henne, eller åtminstonde en aning.. bara en liiiiten aning! eller förresten, skit i det!
klarar mig bra ändå!! har jag gjort det hittills kan jag göra det lite till. You are NOT worth it!

PUNKT (.) & GODNATT!