Projekt avklarat!! WHAT???

YESSS!!!!

Jag trodde aldrig jag skulle klara detta! Martina H Tipsade om en Detox då jag klagar på hur in i nordens trött jag är hela tiden. Denna består dock av en mängd "förbud" som:
  • ingen rökning (mamma)
  • salt, socker, vitt mjöl
  • hel/halvfabrikat
  • kakor/sötsaker (allt som är smaskigt)
  • inge kaffe o inge vin/sprit (all alkohol förbjuden)
Hmmm.. Ja många förbud som sagt.  Under en vecka höll jag o mamma oss till grönsaker, frukt, ört teeer, citronvatten i mängder o massa goda nyttigheter. 
Väntade på biverkningar som huvudvärk, ilska samt trötthet i början (märkte inte av några) kanske för att de hör till min vanliga vardag. HAHA.
-Är mkyt stolt över mamma som inte har rökt på en hel vecka!!!!! GRATTIS!! Du är bäst!!!!

Jag fuskade lite en dag, blev  bjuden på en Semla wooohppps! Aja, nu är det enkelt att följa det nyttiga mönstret och det gör vi denna vecka med, så får vi se hur pigga o glada och utränsade vi blir. Ja för denna lilla kur är meningen att den ska resa ur hela kroppen på gifter. Och rensat har vi gjort jag o mamma, stackars pappa. HA, han blev förtvivlad när han inte hade ngn kaffe kompis, eller var tvingad att äta massa vitkål o konstiga gratänger. Tur att han kan staka korv o äta det med bröd. 

SNOWBOAR/SKID-HELG
Ebba goingen till vän från Skåne kom på fredagen. Hämtade Filippus o Lollo på skolan, kände mig som en lite mamma (ler lite stolt). En liten grabb frågade vem jag var, alla spärrade upp ögonen när en "vuxen" flicka stod och väntade utanför skolans port. Så söta så!
Spelade spel med flickorna och fick då sällskap av Ebba som skulle stanna till sön.. men trivdes för väl i "Littleland (småland) som hon sa. 
Myste fredag och åkte skidor Lördag. Förvånansvärt bra gick det på Snowboarden. (wihooo) 
Grönahög Lördag kväll. Matlagning o massa prat + melodifestival +filmen: Revolutionary Road ...-gööör bra!
Söndag: Lager157. Inköp av: Holebrook mjukis + Lexington kepa=) nicy nice! Jäktade hem med take-away sallad för 1.5h skid/snowboardsåkning!!!!!! o en promme runt fina sjön!!!löööve it!!!
Måndag likaså upp på berget o exercisa- Grillade korv me fam.Svenningssons o åkte skidor me Lolllo o Filippus- riktiga proffs de där små söta flickorna. Efter blev det varm choklad me grädde mys*

Idag är vi igång med Matte-pluggandet. JAA! Avklarat 1kap/6kap. GÖTT!  
Imon ska jag o Sofie plugga! 

På fredag blir det kalas för lilla Johanna Panna Petersson. 21 år på torsdag inte lite det inte. Gammal tant snart.

Pratade med Gunn (pappas faster) igår, sakner dem otroligt mkt. Hoppas vi kan hälsa på Gunn o Knutte ngn dag nu snart!

Önskar Josefin o Nick kunde va med på fredag. men vi ses snart ändå=)

Nu ska jag få bort min migrän... svilken låååång summering av veckan o helgen... tråkigt läsning men wtf. SKönt att skirva av sig lite. Relaxing!!!!

NATTI!