Ryck, kan man säga ja...

vilken seg dag, en sådan dag som det känns som att man går runt och drömmer, den rullar på utan att man ens tänker efter, man behöver inte tänka efter för det finns inget att tänka på. Detta låter hel knasigt, men så har det faktiskt varit för mig idag. Ville bara att dagen skulle ta slut så att jag fick komma hem till mitt hem, hem till min säng, min underbara säng. Få iordning på alla mina saker som ligger och skräpar, shit jag måste ta tag i allt nu. Jag måste boka resan, jag har inte gjort det. Jag MÅSTE hämta mitt pass för att kunna fixa visumet. Jag MÅSTE sluta stressa ihjäl mig för ingenting. Hur svårt kan det vara att få lite struktur på sitt liv egentligen?
I alla fall, när denna otroligt sega dag äntligen hade kommit till sitt slut, nästan, klockan var 18.00 och det var dags att stänga butiken. Underbar känsla att bara kunna ta bilen direkt hem istället för att sitta i 40 min och vänta på en dryg buss. De 10 minuterna i bilen hem, eller kanske var det 15 för att vara exakt. (?!) De var de bästa under denna dag, fick prata med min underbaraste diamant i världen, fattar inte hur jag ska klara mig utan dig, kommer kännas helt konstigt.
Äntligen hemma där jag möttes av pappsen som jag inte hade pratat med på år och dar, kändes det som.
Fick ett litet ryck sen av en viss anledning och stack ut och sprang så länge jag orkade, inte allt för länge, el-ljusspåret visade 5 km men jag vet inte om jag sprang rätt, orientering har aldrig varit min starka sida ;) (har dåliga minnen från högstadiet) gick in och gymmade därefter och nu sitter jag här helt utpumpad, puh, detta var behövligt!! Tog en liten runda med Citrusen som glatt ville gå ut en sväng.

Nu ska jag hoppa in i duschen stretcha lite så att jag kan gå imon. Försäsongen börjar nästa måndag ojojoj, det kommer bli jobbigt. men det är så hääärligt!

Helgen ska bli underbar Lördag-Söndag Bella mässan i Köpenhamn, smycken och klockor, ska bli riktigt trevligt. 

Godnatt! Chupp! 


Fjärilar är mysiga små djur.

Fjärilar är mysiga små djur.

nu har jag börjat jobba, tjäna pengar. JA!
Trivs som fisken i vattnet, som handen i handsken.

Sova nu.

-The pieces don't fit anymore!


here's to you here's to me bestes friends we always be if someone dissagree FUCK YOU here's to me!

loverly day, god bless the water. Ja faktiskt. sov riktigt länge idag, till 12, som vanligt men det blir så när man är uppe sent. Jag är en riktig nattuggla.8) haha. vaknade inte av att min älskade Ena ringde vid 9, konstigt när man har ljudklöst på...??!! Iallafall... Josefin och Nick ringde och vi satt o pratade en massa. Bokade Australien resa till mamma o pappa, 26/12-20/1 JAAAA! härligt att få dem dit, jag som kommer sakna dem så mycket. Har alltid varit väldigt fäst vid mina föräldrar. När jag var liten kunde inte jag sova borta, om det så bara va i huset bredvid, ne inte det. Jag va rädd att jag inte skulle få träffa dem om jag inte fick somna bredvid dem, i deras stora härliga, trygga, obytbara säng. Lite ungerfär så som man är när man är pytteliten, och tror att mamma försvinner, slutar existera så fort hon är utom synhåll. hihi=)
Ne nu är jag STOR flicka och jag ska klara mig utan mamma o pappa, japp, det ska jag, Har ju systern hos mig och det är inte så illa det inte. ÅÅå Cita gumman, min lilla vovvse som alltid säger godnatt och godmorgon, hur blir det utan henne? inte lätt. Och lilla Ida. Och alla kompisar. Ena och jag pratade idag, en massa, hon har varit borta en månad nu. Så vi har inte pratat så mycket om vad vi ska göra nu till hösten. btw, så ska hon flytta till Malmö i sept... hon trodde att jag bara skulle va borta nån månad, 2 max. haha. stackarn blev helt förtvivlad. Aja, det löser sig!! Vi kommer aldrig tappa kontakten med varandra, ALDRIG!!
Va i gnosjö idag o badade, eller simmade, japp 1h. Skönt att göra lite exercise=) Men det gör lite ont nu i efterhand, foten alltså, fast jag tror att det är bra för den.

Kräftfesten är över, så trevligt så, och jättegott... mumma! EN massa snappsvisor, svenska och engelska. japp
-Here's to you here's to me bestes friends we always be if someone disagree FUCK YOU here's to me!
Spelades en massa gitarr, jag fick visa mina kunskaper, shiiit vad längesedan det var jag spelade, skulle behöva en liten lektion känner jag. Skön sång av Sophie, så vackert så.



imon har jag mycket att göra!!!!!!!
-ska tvätta alla mina smutsiga kläder, måste nog torktumla dem om de ska bli torra.
-fixa naglar=D
-Träffa Ena, Sofie o Martina.
-Träna, va det nu innebär med en tidigare bruten fot??
-packa kläder till hstad.
-åka till Hannipanni hjärtat i Påarp=D tjohooo

utgång imon , innan blir det nån handbollsmatch i hstad.. anderstorp skulle spela. blir stressigt.

Imon åker alla hem också, kommer bli riktigt tomt här. ='(

ska sova nu. =) natti