Tillbaka i U-town.

Helgen har varit av världsklass. Har fått träffa många guldkorn, saknar Er redan. Vovvarna, vänner, Mamma o Pappa, släkt och bara va hemma gå ut i skogen njuta av hösten. Jag älskar det.
Resan tillbaka gick bra. Det underlättade extra mycket med några trevliga samtal. Sofie. Du är min prinsessa!!
15.30-23.00 En evighet. Tyvärr. Har kommit till insikt att jag inte kommer komma hem så ofta som jag vill. Aj, jag älskar min familj och att kunna vara hemma när JAG VILL. Men, så är det. Och jag klara det. Trivs bra här.

Seminarie idag. Baggis. Imorgon börjar kurs 2.

Började på gymmet idag. VILKEN syn. Kom in på aerobic pass, nivå 2 (den svåraste) Frågade om det gick bra om man va nybörjare. Hon skrattade och sa att det va svårt. Men jag som gillar utmaningar, trots att jag gar den sämsta ko-ordinationen i världen, tog jag utmaningen. OCH det gick ok den första 30minuterna. Sen hängde jag inte med något när vi la ihop alla 5 blocken. Mitt minne kan liknas vid en 90-årig gubbe, eller varför inte en guldfisk. Jag smet 10min tidigare, JA, jag vet jag gav upp.
CONCLUSION: Jag ska aldrig gå på aerobic igen. Isf för nybörjare.

Nu ska Hanni Panni sova. NATT!!!!

AM.I- to -J.P

En galen tös, lika galen som jag.


Peter LeMarc i mitt hjärta.

Sitter och läser om Landskapsarkitektur. Har seminarie om en vecka och det är om just yrket. Allt är så intressant. Det är känns så bra. Hela utbildningen sker genom projektform. Vi utgår ifrån befintliga platser, inventerar, illustrerar och diskuterar fram nya bättre mer hållbara lösningar. Men för att kunna göra detta behöver vi självklart kunskap om det vi pratar om. Det får vi genom teoretiska kurser som; geologi, marklära, hydrologi, formlärna, landskapsarkitektur historia mm. Men frågan är VAD man ska jobba med. Om 3 år ska jag ha bestämt mig. Planering? Projektering? Förvaltning? Forskning? Hittills ligger nummer 1 o 2 bäst till. Jag fascineras av ljusdesign. Formgivning och samhällsrelaterade frågor. Åh vilket drömyrke... Att få göra omgivningen bättre för oss alla. I och med att det blir mer och mer brist på plats i städer, det byggs och byggs behövs det kunskap om hur vi ska integrera det gröna, en vacker miljö för människan som samtidigt används på ett effektivt sätt av så många som möjligt. Vilket uppdrag. PUH. Jag blir lite knäsvag när jag tänker på det. Om 5 år Johanna, 5 år!


Nu ska jag återgå til njutandet av Peter LeMarcs vackra stämma: -Evelina (vackraste låt just nu)


vår vackra 1:a modell:


skumt...

har ju bokat hem resa nu på torsdag och fick ett mail tillbaka....

Hej!

Jag behöver biljettnummer för att kunna titta på detta. På din mailadress finns det inga biljetter som stämmer med det ni har skrivit nedan.

Med vänlig hälsning



Hej Johanna Petersson,

Jag kan tyvärr inte hjälpa Er med detta så jag skickar ditt ärende till vår reklamationsavdelning så kontaktar de Er.

Johanna Petersson skrev:
Hej! Johanna Petersson heter jag och reste tillsammans med min pojkvän Isak Danielsson från Helsingborg till Göteborg kl 06.55 måndag 14 september. Bokade biljetten under söndagen, men fick aldrig någon bokningsbekräftelse varken via mail eller SMS. Hade då heller inte möjlighet att se ifall pengar hade dragits och kände oss därför tvugna att boka nya biljetter eftersom kundtjänst hade stängt och inte skulle hinna öppna innan tidpunkten för vår avresa. Vid andra försöket skickades såväl bekräftelse till e-mail som till telefonen ut direkt. När vi väl kom hem och kunde kolla banksaldot, upptäckte vi till vår förvåning att pengar hade dragits även vid den första bokningen som aldrig blev bekräftad. Något fel måste uppstått på er hemsida eller liknande och vi skulle uppskatta svar så snart som möjligt om vilka åtgärder som vidtas. Vi båda är frekventa resenärer med Swebus och har tidigare aldrig upplevt några komplikationer vid resor med er. Förväntar oss att åtminstone den första debiteringen på 315 kr dras tillbaka, men vill även poängtera att priset hade höjts till 372 kr då vi efter utebliven första bekräftelse såg oss tvugna att boka nya biljetter. Tack på förhand/ Johanna och Isak




weeeeird men stackars Johanna och Isak... Ska nog fixa detta så de får sina pengar tillbaka..


Underbara helg.

Igår sov jag såå länge. Otroligt skönt. Kvällen innan var dock väldigt lugn, med älgmiddag tillsammans med två härliga själar. Diskussioner om politik, killar/tjejer, mat, musik, whiskey. Ja vi berörde nog alla möjliga samtalsämnen, så trevligt att vi glömde bort klockan och missade recce gasquen. (fest och finsittning för alla nollor) Inte vill man betala 100kr för en timma. NEJ!

Taccokväll=lördag med mys Linnea. Sen kom faren min på besök.
Dagen har därför spenderats på upptäcksfärd runt om i Uppsala, med kameran i högsta hugg. Jag o pappa, 20grader varmt, kaffe, fika och lunch, Linnes trädgård, lektion i träd. JA, det kunde jag behöva. Nu ser jag skillnad på Alm o Al ;) haha.
SHEEIT. Om ett år ska jag kunna 250 olika växter på svenska OCH LATIN! puh! Jag fick knappt in ett träd idag i skallen. Träskalle ;)
Har vandrat runt hela Uppsala känns det som, genom botaniska. Så mysigt med promenad.

Ikväll äntligen ska jag prata med min Josefin =) JA!


Har bokat hemfärd 24/9-27/9. Lite tidigt att åka hem, känner inte riktigt för det eftersom jag har det så kul här.. Men det passar bra i schemat. SÅ man får ju anpassa sig.

Later

ont igen.

Underbar kväll. Har inte gjort något...eller jag har gjort storkok me 4 matlådor. Tvättar för fullt, 5 tvättar. Väntar på att allt ska torka. Ja för Jag vill krypa ner under mitt täcke, dricka mitt ingefärs och honungste. För jag har ont i halsen och öronen. Vill inte va sjuk. Imon är det reccegasque och jag VILL ut och dansa! Vi ska dricka öl hos A-M kanske brilljera lite i TP;)
så nu vill jag sova så jag får va med i mon! Skynda tvätten skynda!!!!!!!!

Funderar när jag ska åka hem. Antingen 24-27. Eller 2-4 /10. Hmm. Eller senare?

Puss mina kära!


NYTT!

Allt är ntt. allt är kanon. allt känns så bra.

Johanna har fått jobb. Hon hinner inte hem innan hon ska iväg- Stress är min nya vardag. Skulle inte klara mig utan det. Snart ska jag kanske ta det lite lugnare. MEN. Inte ikväll. Ikväll är det GH som hägrar o någon spelning. Jag har fyndat en snygg jacka jag ska ha. wooo. Men det blir ingen efterfest till 7- Ne idag ska jag hem och sooooova=D



det är så skönt att va tillbaka i livet. Internet TACK för att du finns;)

lite blandade bilder.....





later friends!