MALMÖ efter 8 dagars jobb!

som regnet efter torkan... som solsken efter regnet... som pizza dagen efter...

JA, precis så ska det bli i mon då Jag och Sofie åker till MALMÖ! Kära kära älskade Malmö- Saknar dig! Saknar att cykla till grönsaksmarknaden. Saknar att gå till mitt favorit café och dricka kaffe. Saknar att bara njuta av denna vackra stad!
MEN i mon får jag se dig åter och det ser jag fram emot.

- Umgänge med flickorna ifrån klassen. Utgång och förre.
- Mys på stan med Sofie och Ebba.
-Överraskning för Sofie (födelsedagsfest)
-Valborgsfirande:) Kalas!!!!!!!

Jag älskar våren!!! Helgerna framöver är fullspäckade av planer... Ända fram till Midsommar!!! ME LIKE!


Ne. Sängen kallar!!!
TREVLIG VALBORG O GLAD SISTE APRIL!!!

PUSS


Tröttare än trött?

Kan man vara det.

Denna dag blev inte alls som jag tänkt mig. Tog en promenad med hundarna och lagade god frulle. Sen ringde telefonen i ett. Kan du jobba då? Kan du jobba i mon?? -heeej, nu ringer jag och stör igen.. blaa bla blaa. Kan du jobba kl 14.00 idag till 21.30?? 
JA visst det går fin fint. Klockan var 11 och hela min dag som jag planerat med plugg, träning, promenad med Emelie... men jag är inte bitter. Snarare tvärt om. ÖVERLYCKLIG!!

21.30 blev 22.00 Och jag har inte suttit ner en sekund. Lärt mig en massa idag. Känns riktigt kul!

Nåja... En ledig helg med barnpassning blev nu en busy helg med jobb barnpassning och jobb. MEN det bästa börjar ändå på fredag. DÅ SKA JAG RIDA!!!! Jippppie! 


Ne nu kallar SATC... FAST jag borde krypa i säng, upp kl 06...nya tag.. men wtf, SATC går inte att missa;)

NATT!!!!

ÄNTLIGEN BOKAT!!!!!!!!!!!!!!

JAAAAAAA!!!!!!!
Har suttit och letat resor varje kväll nu, känns det som. Velats fram o tillbaka mellan olika datum, så velig som jag alltid är. Kan inte begripa varför jag har så svårt att bestämma mig?????? Kom fram till att det bara var ett datum som passade i slutändan, pga massa skolplugg i slutet av maj månad, och jobb...
MEN, nu är det äntligen färdigt!

5 Juni åker JAG och THERÉSE PÅ EN WEEKEND TILL FLORENS!!!!!!!!! SÅÅÅÅÅÅÅ UNDERBART!!!! TRÄFFA GOSINGARNA HANNI PANNI O MALIN. ÄTA GOD MAT. DRICKA SMASKIGA DRINKAR OCH LEVA LIVET!!!!!





Nu kan jag le resten av tiden som återstår!!!!!!! THIS IS SOOOO AMAZING!!!!!!!!!!

Härliga helg!

Ja Lördagen var jag uppe med tuppen för att jobba som en liten myra från 7-15.30. Var lite trött ska jag erkänna när jag kom hem, inte van vid att gå upp så tidigt. Men men, börjar vänja mig.
Jag var så trött som man är när man inte kan vila, men man så gärna vill. Blundade 30 min iaf. Sen sminkade jag mor min och hjälpte henne med outfiten. Hon blev så fin. duuuduuut!

Barnvakts rollen klev jag in i kl18.00. Hoppade en massa på studsmattan, men höll nästan på o kissa ner mig. usch. HAHA
Tog en promenad med hundarna, flickorna älskar dem, o de älskar flickorna.
Lagade Tacos ihop, dukade mysigt med ljusen och hade riktig fest.
Kl 20.30 Begav vi oss upp till Ugglegatan till Fam. Melkersson och TT med bror. Vi hade väl med oss 3kg godis, minst. Och där fanns det säker 3kg godis med. HERREGUD!! Jag som inte äter godis!!! Klarade mig fint. IM PROUD!!
Robinson mys. Massa massa bus. A Cinderella story -fick det bli som avslutning på kvällen som var helt underbar. Tänk att jag har lärt Elin och gå, Olivia att cykla. Jag var hos dem VARJE dag när de var små. OCH nu är de sååååå stora och låånga!!



Idag har jag känt mig BAKIS, fast att jag inte drack ngt igår. Konstigt. Var på Gymnastisk uppvisning för knatte fnatte o tjatte gruppen. Aå söta. Barn från 1år-11år. Åhhh. Flickor i balettklänningar. Pojkar i fotbolls kläder.
Åsa vann på lotteriet. Numret efter vann hon med på, men jag fick gå fram ;) Lotten jag drog vann Olivia på. HAHA! Kul!!

Ne nu ska jag njuta av söndagskvällen med päronen i soffan!!


Tack för en underbar helg!!!

Pussokram!

SAKNAR DIG MIN ÄLSKADE JOHANNA!!!!!!!!


Någon som vill byta mina ögon???

Denna dag har gått i 120km/h.
Uppe med tuppen, fast något trött när klockan ringde 06.30. (tidigt för mig som sover till 8.30 annars) Gjorde frukost till mig och far, stekt ägg med bacon. GOTT!!!! 
Sen bar det iväg till Värnamo med far för att skriva matte provet. Gick väl OK. Får se om jag klarade det;)
Jag och far körde farkosten mot Herrestad för att kika till stället lite, någon ny grusväg pappa fixat.
HAHAHAHA!!!!! Trodde aldrig man kunde ha mer otur!!!!! Jag som skulle jobba 15.15 (klockan var 13.30) tyckte vi hade gott om tid för att cruisa runt där ute. MEN. Pappa körde fast bilen i det nya gruset....Kanske inte var så bra grusat trots allt;) 
Med spännband runt träd+ mig puttandes (som om det skulle hjälpa) och pappa på gasen. Mjooo tog vär minst 20 min.
    Därefter körde vi hem.  Vi hade helt plötsligt inte lika gott om tid, ne inte alls. Jag MÅSTE lära mig vara mindre tids-optimistisk!!!!!

Vanliga frågan på vägen hem:
- Johanna, hur många älgar ser vi???
- Inga, det är för varmt....
100m senare. Jag:
-PAPPA stanna, en älg. (typ 100m in i skogen bakom alla granar och buskar såg jag en älg ligga ner...)
-HAHA, tror du att jag är så lättlurad??
-JAG LOVAR, VÄND. (sa, eller gapade jag som INTE gav mig, det VAR en älg!!!!)
...vi vände...
OCH vem hade rätt!!!!!! 3 älgar  T.O.M. !!!!
- Hur FAN såg du dem?; frågade pappa väldigt imponerad!!
-Neee du.. Har man bra ögon så......


Nu har jag även gjort dagens pass. Är TYP t.ex. så trött som man är om man hållit igång sen 06.30, gjort matte prov, dragit upp en bil och jobbat 7h... utan att vila ögonen 1s...

SÅ natti natt.

Puss o Kram Johanna!

KROKIII!!!!!!- why not?

Nervöst åkte jag till Jkpg idag för att för första gången i mitt 21-åriga liv prova på Kroki. För er som inte känner till det så är det när man ritar av en NAKEN modell, som utför olika poser under olika lång tid. Allt ifrån 30s.-->15 min (eller mer). Människans anatomi är bland det svåraste att rita av, på den punkten instämmer jag starkt, efter dagens lektion! 
Möttes av en kvinna (–0år) klädd i morgonrock (SKIT, hoppades på en het MAN) wellwell. Vi kvinnor sägs vara roligare att rita av, beroende på våra så vackra figur, även på den punkten instämmer jag starkt . GO QWINNOR!!!!!  Om någon har sett film nummer 2 i Systrar i Jeans så finns det där en Kroki scen med en superduper het modell;P, mer en sådan situation jag hade i mina tankar HAHA!
Vidare till kvällen...Snart var det dax!!!! Spänningen var olidlig!!!
WOOW!!!!!!!!!!Som om detta var världens mest NORMALA sak tog kvinnan av sig morgonrocken och ställde sig i sin första pose. CHOCK, undra om det bara var jag som flämtade till?? Snacka om modigt. Inför 25 personer. TOTALY NAKED. Kändes lite obekvämt till en början. Men.. Chocken lade sig som tur var och efter ytterligare några poser kände även jag mig relativt bekväm i denna nya situation. Menar INTE att jag skulle ställa upp själv, nej nej, sakta i backarna. Det skulle jag aldrig våga, eller vilja. no no no!!!

Ja. Då va denna dag avklarad. I mon har jag tenta. PUH! Hoppas de går bra. well see.

Nu ska jag sova.

Ska jobba i mon med 15.15-21 och lör 07.00-15.30 HÄRLIGT!!!!

LOVE!!!



BAAH!!! VAD SKA JAG GÖRA NU???

Ja så känns det EXAKT!!!
Jag har pluggat hela dagen. Började i Bibblan i GVD, lämnade tillbaka en bok (HAHA, pinsamt o låna där nu.. varje gång blir jag påmind om min skuld på 80 kr.. denna bok va med försenad... hoppas jag inte kommit upp i 100 nu bara, då är jag spärrad och HUR onödigt är inte det.. hallå.. betala 100kr till bibblan????) nåja... pluggade effektivt 4h. 
Kom hem.. åt mat.. pluggade effektivt  2h. Sedan kvällens HÖJDPUNKT: VOLLEYBOLL träning. weeehoo! 
Kom hem 21.00 och pluggade (ganska) effektivt 2.5h.
NU är jag är jag färdigpluggad för i kväll. Ögonen värker. I huvudet snurrar och flyger det runt konstiga siffror och jag vet egentligen inte varför jag skriver här nu. Troligtvis för att varva ner min lilla hjärna med lite annat. NAJS!!!
...USCH jag börjar bli nervös... 
IMON är det Skiss-kursen kl. 1700. FÖRSTA gången jag ritar av en NAKEN, hör o häpna SPRITT SPRÅNGANDE NÄKEN MODELL!!! Undra hur detta kommer gå???

Jag berättar allt efter denna Höjdpunkt i kursen;P hihi!

Nu ska jag lägga mig på spikmattan. Somnar fort då.

Vill att det ska vara Fredag eftermiddag!!!!

NATTIIII BABES!!!!!!!

ÅH paniken!!!

Vaknade halv 10 idag. Hade tappat mobilen under sängen och hörde inte klockan ringa blää- Blev en stressig morgon. Tog min promenad med mina hjärtan Cita o Assa. Underbart väder ute. Är så avis på alla Pensionärer som får vara ute dygnet runt o fiffla i deras perfekta trädgårdar!!! JAG ska ha en STOOOR trädgård när jag blir pensionär, och den ska va den finaste!!=D OKEJ, normalt.
Kom hem efter en timme wooops. Tiden går fort. Ska ha Matte tenta på fredag och jag måste börja repetera.
SKulle STEKA äg, men råkade koka dem. Hej Snurrig.
Nu är klockan 12 och jag ska in till biblioteket i GVD o plugga plugga. 

SO LONG!!!!

PÅSKAFTON! Vad hände inte???

Jobbade hårt i lördags 12.20-21.30. Sofie stod utanför och väntade med Bilen så att vi kunde sätta fart mot Gällstad för FEEEST!!!! Kände mig aningens stressad när jag visste att hon väntade på mig. Skyndade och skyndade vilket ledde till att jag sprang ut med de otroligt attraktiva kornblå tossorna=D SNYGGT! 
Hemåt det bar. Provning för kvällens outfit sattes igång. Uppvärmning med lite cider den satt där den skulle. Maken satt på plats det enda som inte stod rätt till var Sofies hälsa. Trodde jag skulle bryta ihop när hon bara blev sämre och sämre, huvudvärk, illamående, magont på självaste PÅSKAFTON, orättvist. Det hela dramatiska slutade med att hon körde mig till Gällstad och sen hem igen. KRYA på dig min älskade VÄN!!!!

Väl i Gällstad möttes jag av en hejdundrande Fest!!! Alla va på plats 10%killar 2%tjejer 82%sprit och bål!!! ;) Alla var redan lite lagom salongsberusade, glada med klackarna i taket. Möttes även av ett illvrål från TT, Lisa o  Kajsa..så eftertraktad har jag då aldrig känt mig. (ni vet den känslan vi hade fått om Jesus helt plötsligt hade uppståt IGEN WOOOOW liksom) Nu vet jag hur det skulle kännas. :P
Kvällen gick i rasande fart, dans,dans,bål, bål, snack,snack, om vartannat om o om igen. Lyckad fest kan man ju tycka som tjej bland alla dessa karlar. Kanske finns det något hopp därute iaf??? (IDA!!!!!!!!)
Taxi hem efter efterfest på kladdiskaka, som NÅGON snott med sig från kalaset SCHYSST!!! den va omlagd i folie o allt.
Va hemma i Grönahög halv 5. TT o Jag. Lyckades ändå fast vi va så tysta väcka Mamma o Pappa, konstigt när 2 VILDHUNDAR blir så glada så man nästan tror att de kissat på sig av glädje.
...... Dagen efter ska vi inte ens tala om. Jag är för klen för att dricka. Avundas TT som inte kände något HANGOVER!! Visst är det gött o bara ligga o slappa i sängen en heldag...... fram till 14.00 denna gång.

Nu kallar sängen. Har precis tjötat med min Italienska Prinsessa!!!!!! GOOOD DAMN IT I MISS YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Eggnog+55 Rådjur+frusen hare.

Visitation i UDDEVALLA Gunn (som verkligen HATAR sitt namn Gunborg) o Knutte! Weeho. Alltid lika kul att åka till dem.
Mor klagade hela bilresan att det drog så kallt nere vid hennes fötter. Pappa hade inte ens på kalluft. -Aja, tänkte hon jag är ju rätt frösen om föttera (på västergötländsk dialekt). När vi kom fram hittade hon den förut djupfrusna haren liggandes nere vid fötterna, den va  i nuläget upptinad. Hon hade lagt den där själv med, haha. SMART!!! IQ-frysthare!!!


Vi fick 3 rätters mmm och vi hade så kul och mysigt. Blandade groggar på kvällen (traddition), pratade och skrattade. Vispade med alla våra krafter och så länge vi orkade då vi gjorde Äggtoddy, mumma. 
Besökte underbara stugan, med fasa såg jag att någon hade sågat ner mitt favorit ställe och favorit körsbärsträd. Det tog emot. Okej att man ser havet, men hallå.. FÅR MAN GÖRA SÅÅÅ???? KÖRSBÄR!!!! Finns det något godare?
   Vi spenderade den underbart soliga och varma försommardagen och långfredagen ute i stugan. Räfsade och klippte buskar. Rensade ogräs bland plattorna, vilket slutade med att jag la om hela vägen till lill-stugan. Duktigt va? HAHA. Första gången jag fått höra :
-Du Johanna, Du är allt lite stark du. 
DET NI!!!!!

Hemresan. Jag vann rådjurstävlingen med gissning på 53 rådjur...tills vi va 5 min hemifrån tro FAN att det hoppar runt 2 fulingar på en åker mitt i ingenstans. TACK!

En underbart bra start på påsken. Tack familjen och tack Gunborg (haha) o Knutte!

I mon är det fest, men först JOBB!


LOVE!

Borde jag blivit kyckling designer??

Underbara påsk! Plockade upp mina kycklingar igår. HAHA. Känns som man blir barn på nytt. Alla de man gjorde på dagis, så söta. 
Härlig påskfrukost med hela familjen (inte Josefin) Idag ska vi åka till Uddevalla och Gunn o Knutte. Vilket vi gör varje år. Först ska jag o mor städa bilen. 

GLAD PÅSK på er ALLA!!!!!

MMmmm! I'm lovin this!!!

4/18400!!!

Fick ett litet ryck och åkte till SKÖVDE och Ida o Daniel i Torsdags efter min skisskurs. Skisskursen var som vanligt hur rolig som helst. Jag ÄLSKAR min grupp. En Tant på 50+ och en 40+ Jag, Sofia 21, Maria 24. Håller på med ett grupparbete och det är så kul! 50+aren har sådan humor.  Är man inte glad innan så är man det efter kursen. TACK!!

Skövde besöket bestod av lite plugg fredag. Restaurang besök. Så ska det låta. Och Slumdog Billionair.
Lördag: Promenad vid Hornborgar sjön resultat; 4 tranor/18400 st. Gäss, toffsvippa, knipa, hägrar, gräsänder, måsar, sothönor, skäggdopping och alla de andra fåglar jag INTE kan;)  
UNDERBART väder, mysigt!!!!!!
Åkte hem----------->
Hälsade Gustav välkommen hem ifrån 3månaders resa.
Fixade mig och åkte till Vik, där en väntande tjejkväll med god mat, vin, sällskapsspel och härliga flickor. TACK!

Söndag: Lat dag med slappande hemma. Jobb på Hestragården med brandmän på besök. HJÄLP vad det tjöt. Lyckligtvis brann det inte.

Nu ska jag nana. Upp och hoppa tidigt i mon då Far och jag ska till Grönahög. Pappa ska sätta in fönster och röja i skogen. Jag ska plugga, teckna och njuta av livet. Springa en runda och njuta lite till! 
Förhoppningsvis ska jag va i Grönahög måndag-onsdag. Vore helt underbart!!!!!!

Nu lockar sängen NATTI!!!!!