kräftanparty.

2 day: jkpg ..piren middag. badat, gnosjö, solat, läst...flickorna.

det årliga kräftanpartyt på vår altan går av stapeln imon=D inte så men alla vet om det, ryktet har nått London och därför blir vi varje år invaderade av minst 15pers.. riiiiiiiiktigt trevligt. MEN det finns ett litet problemo. Vi har bara fått 2st kräftor, inte så lätt att dela på så många som vi är. fast pappa fixar det(???) som vanligt. Kanske det hela beror på att jag inte har varit med och fiskat, lite jobbigt med gips haha. Jag är annars en specialist på fiska kräftor, Japp. kul att slänga sig som en idiot in i buskarna så fort det kommer en bil, haha. jag shiiit så kul det är. Ingen får ju veta vart vi fiskar, då blir det ju inga över. Nejdå, fullt påklädd, gummistövlar, regnkläder...jepps!

forget forgot forgotten.


idag kom min Ena hem, har saknat henne mycket!!!!! ska bli kul att prata med henne imon=D

nattiiii..

step up- love

AUSTRALIEN, Papua New Guinea, Fiji, New Zeeland, Argentina, USA!

Wiehoooo!
Japp nu har jag bestämt mig? eller. nästan!
Ska iaf åka i oktober, lagom till Josefins 25-års dag den 23 oktorber. som födelsedagspaket kommer jag. japp. thats true! Kommer bli den bästa tiden I PROMISE! helt ensam? Jo men visst. jag klara mig kanon på egenhand, det gör jag. Vad jag längtar. har funderat fram och tillbaka hur jag ska åka, om jag ska åka. ska jag vänta ett år kanske? ska jag åka tillsammans med någon? ska jag jobba där eller bara leva livet? njuta av varje andetag? Jag det finns såååå mycket i världen jag vill göra. Och jag kommer aldrig riktigt komma fram tilll det jag verkligen villl. ne jag kör på det att jag gör det jag känner för ju NU! och det ska jag göra nu ett år from denna dag jag sätter mig på planet.. ut på mitt livs första STÖRSTA äventyr. åååå jag ryser när jag väl tänker på det. WIIIHOOO

Men jag har så otroligt mycket att göra innan dess. nu när jag tänker efter. måste träna upp mig, eftersom att jag känner mig som en hösäck som bara legat o inte rört på en enda muskel i 4 veckor, (förutom allt runt hoppande på min 2 buddys. kryckorna -arm muskler? ahaaa???) jag ska jobba ihop en maaaasssa pengar, aahaa. en maaassa masssa. 2 jobb? hestragården o August Petersson vielleicht? träffa en massa vänner aha! umgås med la Familia, inreda mitt projektrum i Grönahög? eller det kanske inte är bland de viktigaste sakerna jag ska prioritera. Jo jag ska göra min fördjupningsbild till bilden. mm Susanne ville ha den. ok jag ska! men det som känns mest pressande är att min fot måste bli helt bra. Charlotte sa att hennes fortfarande inte va helt ok, och hon stukade bara den. hmm.. ne jag ger mig inte, det gör jag inte!
Jag ska ju va med grabbarna på beachvolleyn i Newcastle, då måste man va helt fit for fight=) vad jag längtar! Jo, funderar på om jag ska byra min kamera, de är så stor och känns lite för avancerad än vad jag klarar av. Känne rmig inte så hemma gällande den biten med fotografering, kanske kan lära mig? 

Jo det finns mycket jag måste göra. Ringa Kilroy, ambasaden i Berlin, mm mm.... 

Men det ser ut som om att det blir av nu iaf! MY DREAM!!!!!!!!!! 

Papua New Guinea
Fiji
New Zeeland

Yes I'll be there soon. Away with my surfingboard. Away!!

The day after today...

Wonderfull people. Yes they are here, but they ain't gonna stay=(
-The Weatheralls, my 2nd family from London!!!!!

haft en otroligt trevlig dag i Jönköping, shoppaholic, joo man kan väl kalla de det.

Imon gäller det. 14.30 doktorn. Ja hoppas att det visar sig något bra på de där röntgenplåtarna, annars :'(
För på Torsdag kommer det 8 flickor till ifrån London, och vi ska ha den bästa dagen/natten som finns i Göteborg. Party all the time, oh YES, and im bringing my 2 buddys; my crutches! Vi ska sova på First Hotel vid central stationen, där vi brukar va, om inte Radisson. Ååååååå shit vad kul det ska bli. Har sett fram emot detta så otroligt länge!!!!


Jag tror ärligt att jag får spunk snart, om det nu finns något som heter så. Jag får panik när jag inte kan gå utanför dörren, ut o springa så långt jag bara orkar och då svetten bara rinner ner ifrån pannan, när man kan ta trippen ner till sporthallen med ett gäng härliga människor gå ut på beachplanerna och spela beach så länge man vill, känna solen (som max har viat sig 3 dagar eller så under denna sommar som snart är slut??) bränna på ryggen.. åååå så härligt! Jag har bestämt mig för att sätta igån med rehab.träningen så fort jag kan, ska träna träna o träna så att jag kan ut o göra allt detta så fort jag bara kan. Klarar inte av att inte göra det. JAG VILL JAG VILL JAG VILL!!!



haha pappa berättade idag att jag inte ska hänga läpp över att jag har varit gipsad i 4 veckor, han har varit det 2 ggr eller är det 3:e? aja... han tog bort gipset själv, tränade upp foten lite i smyg och satte på det igen. Sedan när han va på återbesöket och fått gipset borttaget och skulle gå på foten så gick det lite för bra än va det brukar gå. HAHA! mm han gick iväg, doktorn blev liiite skeptisk. -så bra brukar man inte kunna gå, har du tränat upp foten i smyg?
-ehhmm.. ?!?!?!?! (i smyg?)
Hoppas att det inte märker något av mitt fuskande imon. nee jag har inte fuskat.

Ska sova nu iaf. För när man sover, det är då det läker. Aa, tiden läker alla sår, eller sömn läker alla sår:)
Natt!

Sömn, kalas, tårta.. Hurra!!!

Idag har jag sovit ut som bara den. Sov till 12 cirkus. riktigt skönt. hörde inte ens när pappa ropade på mig idag vid 10 eller när det nu kunde ha varit när bröderna pettersson va inne på en lite visit, kul av mig att stiga upp då! haah! Ne men jag behövde faktiskt sova ut, har ju inte sovit så bra nu de senaste dagarna.

Läste i min underbara bok, skratt skratt. jag som aldrig brukar läsa har jnu blivit en riktig boklus, det är sååå avslappnande. Härligt! Kommer spendera mycket tid framför alla mina böcker nu framöver, när man väl har börjat är et svårt att avsluta.

Jan fyllde 50 år idag. så det var öppet hus på berguvsgatan 1, mycket trevligt att träffa alla. god mat, trevliga samtal, många väldigt givande och inspererande. Ja jag börjar på perspektiv på min framtid nu. älskar att få byta ord med andra, erfarenheter och tips för vad man kan göra.

Har lite half beslutat mig för vad jag ska göra nu i höst. Fö´rst ska min fot läka helt pch hållet. Därefetr ska jag antagligen jobb apå August, som det ser ut nu. om de fortfarande vill ha mig där;P haha! sen ska jag ta o packa alla mina sommarkläder och vårkläder i en resväska och pallra mig ner till Systern min och Nick. Newcastle nästa dvs Australien!=) iiiii. härligt vet inte hur länge jag ska stanna där. antingen i 3 månader eller mer. har iaf bra ställe att bo på, många bekanta. Lille Nick lovade mig för 2 år sedan när jag va där att jag kunde få bo hos honom. han skulle lära mig surfa=) ja tack! men det får vi se, kontaktien med honom har ju inte varit den bästa.. men men. kanske att jag ska jobba där lite med. En kompis till Josefin har nyss blivit kklar med sin arkitektutbildning och har startat ett eget litet förtag och efetrsom att jag är intresserad av att bli arkitekt så passar det miug utmärkt att jobba hos honom, se lite hur det är. Har ju sökt in till Landskapsarkitekt, men vil inte börja plugga nu till hösten.
Sofie skulle nog komma ner och hälsa på i ozzy med JIPPIE!!!!!!!!!! när jag kommer hem sen, om jag kommer hem till våren/vintern ska jag kanske åka med henne till St.Anton, som skidinstrutör, lät väldigt kul. konstigt att jag inte kom på den tanken med engång när hon sa att hon skulle va snowboardinstruktör. Tur att man har en klok syster som hjälper till med tänkandet.

Kollade upp lite om resan till Australien indag. Har fått lite mer kött på benen, det är mycket som ska fixas. Hittade ne bra resa iaf, 11000. Bra pris inkl. skatter såklart då. har funderat på att åka ner i oktober. Jobab i Augusti och September. Om jag nu inte kan jobba på August eller om jag inte får ihop tillräckligt med pengar till resan så ska jag söka till Hestragården, natt kanske. det är bra betalt. Ni som inte vet vad Hestragården är så kanske dety bli lite enklare om jag förklar det. hestragården=Äldreboende. )

Ne nu är klcokan snart 2. och jag har huvudvärk, trots att jag drack vatten idag=S

Jajaaa.. Ska läsa min bok nu=)

NATTI NATTT!!!!!!!!!

Tjollahopp, hoppsansaa!!!

Tjollahopp! (HAHAHA, alla hopp-uttryck nu är så roliga för min del, m.t.p. hoppa runt på kryckor:P )

JA igår den 11/7 var en mycket händelserik dag. Jag blev av med mitt äckliga 2 veckors gips, så härligt så. kunde röra lite försiktigt på foten med det kändes inte helt bra. fin va den inte heller. blå och fortfarande lite svullen. Knäpp doktor som trodde att jag kunde gå på foten igen. ne det fick bli akut-röntgen. ner för alla hissarna i rullstol, benet högt!! tur att man inte är en permanent rullstolsåkare, usch jobbigt det där.  men jag är glad att jag inte har en sån där huvudstöd som jag såg en kill epå röntgen ha, han måste ju känna sig hur handikappasd som helst, undra hur han sover... sittandes? ne jag får va glad att min lilla fraktur inte är så allvarlig.
Iaf. röntgades lite akut, åkte upp i hissarna igen. usch. DUmma ida berättade om att hon hade kört med döda människor in de hissarna när hono jobbade på IVA (intesiv vårsavdelningen). Bra att skrämma upp en redan skärrad person (jag).  Jo i vilket fall fick vi sitta ner, haha eller jag satt ju redan i min rullstol, ;) och vänta tills de finally ropade upp JOHANNA PETERSSON -varsågod!!! fick åka in i ett sterilt rum, inte gipsrummet, så hoppet fanns fortfarande att det hade läkts. Men sen kom det en sköteska o sa att soktorn vill ha in mig i gipsrummet ändå. JAPP! hoppet försvann. HELT! ja, ingen förändring hade skett, det såg ut likadant som förrut. så ledsen jag blev. orkar inte hoppa runt med dessa jävla kryckorna o känna mig som en invalido. + att jag verkligen har jävligt ont nu i hälen. där jag inte en ska ha ont!!!!! har fått en stövel, med det vackra namnen WALKER! känns som om hälen är bortdomnad och så sticker det i den som 1000 nålar. Vaknade idag/inatt med att det gjorde sååååå ont så jag var tvungen att ta bort den. undra om det verkligen ska göra så här ont. tror nästan att jag gillar gipset bättre.

aja. 2 veckor till med skiten. sen får vi hoppas att det har läkt. Håll tummarna please!! Jag vill med njuta av sommaren.

Va på Gessle igår iaf, kul med min Snuffsan. ala va så snälla emot mig =D Ibland finns det fördelar med brutna fötter. haha! BERED PLATS HÄR KOMMER INVALIDO!!!!!!!
-korvgubben, tanterna bredvid, kompisarna, (någon enstaka vakt)... kan bli långt men slutar här=)

Gårdagens absolut bästa kommentar av Sofie
till en vakt som vägrade att vi skulle få ta med en stol in till mig på Gessle:
-Men stå du på ett ben i flera timmar och se hur kul det är. Jag klara iaf bara 5 minuter!!!!

Efter Gessle.. eller Gyllene Tider va det ju i princip, han spelade nästa bara gamla låtar värvade av några nya... ja iaf efter denna konsert gick åkete vi vidare till uteserveringen och även in lite på Bulls. Sedan gick vi och åt, vilket vi knappt hade gjort denna dag. Ja platsen blev inte helt oväntat; McDonald's. Gottit!!!

Ne nu är jag sååå trött.. ska sova lite o se om det känns bättre i foten. mår riktigt kasst just nu. har fått värktabletter och hoppas på att det ska bli bättre. annars är jag den som åker tillbaka till ortopeden och sätter på ett gips i stället, för jag vill bli av med detta nu. =(


Hopp hopp nu signar jag ut! SLUT!


THIS SUCKS!

inte ens halva tiden har gått och jag r redan riktigt trött på att ha foten gipsad. har aldrig haft så här tråkigt. kan inte göra något känns det som. en överansträngd handled är heller inte så skönt att ha heller, tur att rullstolen finns. men jag är inte den första som sätter mig i den. aldrig i livet. hoppar hellre runt på kryckorna och sliter ut händerna ännu mer.

På lördag åker Josie o Nick hem. kommer sakna er! <3
Hela nästa vecka spenderas mycket med Zofie som är ensam hemma. FF. yeehhaaa
Onsdag den 11/7 är det återbesök hos ortopeden. Därefter åker jag och Sofie till Halmstad för att kolla på Per Gessle. just det måste ju lyssna genom hans nya skiva, inte för att jag räknar mig själv som ett av hans största fan. men men, får ju umgås med min solstråle:P inte illa.

va på Rufus i SÖndags. en underbar show han ställde till med. Not ready to love. bästa av alla. lyssna på skivan nu duger inte als lika bra längre. hahah.

ne nu ska jag sova. kollar på Miss Potter, den ska va jätte fin. Passar bra att somna till.=D Cita finns här också, min älskling. Jag o Josefin kom fram till att hon är den mysigaste o finaste som finns.

Snart åker min älsklings ENA=) Kommer sakna dig